Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua saptamani: Anunt de ultima ora al meteorologilor

B1 B1,
Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua saptamani: Anunt de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru doua zaptamani, pentru fiecare regiune a tarii. Potrivit informatiilor anuntate de meteorologi, dipa data de 9 decembrie,. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani 3 - 16 decembrie) va avea oscilatii in urmatoarele zile, cand temperaturile maxime vor atinge in unele regiuni chiar si 10.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora: Astazi am semnat Ordinul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni ca a semnat un ordin privind trecerea cabinetelor medicale de unitate in structura organizatorica a penitenciarelor-spital. Astazi, am semnat Ordinul.

Ministrul Agriculturii, anunt de ultima ora: Suntem pe primul loc in UE

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat,.

Elena Udrea, in pericol in inchisoare? Informatii de ultima ora din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica ar fi in pericol in inchisoarea din Costa Rica. Surse din Costa Rica au dezvaluit ca doua femei ar fi fost omorate in inchisoarea unde sunt incarcerate Udrea si Bica, scrie.

Schimbare de ultima ora in lotul Romaniei la Europeanul de handbal. Pe cine va miza selectionerul Ambros Martin

Mezina lotului Romaniei are sansa de a debuta la un turneu final de senioare. Pentru meciul de foc cu Germania din aceasta seara, ora 19:00, selectionerul Martin Ambros a optat pentru Anca Polocoser, in locul Madalinei Zamfirescu.

Macel la EXATLON! GIANI KIRITA s-a prabusit! Se lasa cu PUMNI! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea (FOTO)

Se incinge lupta la Exatlon! Giani Kirita a devenit din nou tinta criticilor pe Instagram dupa ultima fotografie publicata pe retelele de socializare. Fostul dinamovist este atacat de fanii virtuali pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )