Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se intampla weekendul acesta la Show Auto Moto, cel mai important eveniment de profil din Romania

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla weekendul acesta la Show Auto Moto, cel mai important eveniment de profil din Romania

Editia de toamna a evenimentului Show Auto Moto are loc, in premiera, weekendul acesta in Piata Constitutiei. in zilele de 12 si 13 septembrie, pasionatii vor putea admira masini tunate spectaculoase, dar si automobile eco, cu propulsie alternativa, disponibile si in Romania. continuă pe Adevărul

Masini tunate si automobile eco la Show Auto Moto, cel mai important eveniment de profil din Romania

Editia de toamna a evenimentului Show Auto Moto are loc, in premiera, weekendul acesta in Piata Constitutiei. in zilele de 12 si 13 septembrie, pasionatii vor putea admira masini tunate spectaculoase, dar si automobile eco, cu propulsie alternativa, disponibile si in Romania.

Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Celebra marca de automobile de lux Bentley va produce, pentru prima data, un vehicul sportiv de teren, din categoria SUV. Noul model, care a primit numele Bentayga, va fi, bineinteles, cel mai luxos si.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Bentley Bentayga, cel mai rapid si mai exclusivist SUV din lume. Premiera la Frankfurt

Bentley a dezvaluit online primul sau SUV, modelul Bentley Bentayga cel mai rapid si mai exclusivist model din categoria sa. Beneficiaza de motor cu 12 cilindri W12) ce dezvolta 447 kW/608 CP si 900 Nm, atingand 100 km/h in 4,1 secunde si o viteza maxima de 301 km/h. Bentley Bentayga va fi dezvaluit in fata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie).

Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10

Unul dintre primele telefoane cu Windows 10 Mobile, cand acest sistem de operare va devenit oficial, va fiAlcatel OneTouch Fierce XL. Windows 10 Mobile continua sa fie invaluit intr-o aura de mister. Nu sunt foarte multi cei care stiucand acesta va fi lansat oficial, desi luna noiembrie a acestui an s-ar putea sa fie un [] Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Simona Halep: Multa lume imi spunea cand eram copil ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat si mi-am urmat doar visul

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, miercuri, dupa meciul cu Victoria Azarenka, ca multa lume i-a spus atunci cand era mica ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din cauza ca este mica de inaltime,.

Simona Halep: Nu am ascultat cand mi s-a spus ca nu pot juca la cel mai inalt nivel, mi-am urmat visul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat pentru o echipa japoneza de televiziune, referitor la faptul ca nu este o sportiva inalta, ca multa lume ii spunea in copilarie ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din aceasta cauza, dar ea nu a ascultat si si-a urmat visul.

Simona Halep: Nu am ascultat cand mi s-a spus ca nu pot juca la cel mai inalt nivel, mi-am urmat visul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, pentru o echipa japoneza de televiziune, referitor la faptul ca nu este o sportiva inalta, ca multa lume ii spunea in copilarie ca nu poate evolua la cel mai.

Lugera: Cel mai mare salariu oferit in 2015 a fost de 10.000 euro net pe luna unui director financiar

Cel mai bine platit manager recrutat de Lugera in 2015 este un director financiar al carui salariul urca pana la 10. 000 de euro net, a declarat pentru WALL-STREET. RO Cristina Savuica, sefa organizatiei.

Cel mai mare spital privat de recuperare din Romania s-a deschis langa Cluj. Ce dotari are si cat a fost investitia

Pe drumul care te scoate din Cluj si te duce spre judetul Salaj a fost inaugurat joi, 10 septembrie, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania. Institutia se numeste Polaris Medical, se afla in satul Suceagu din comuna Baciu, are o echipa de 150 de medici, asistenti si personal auxiliar si ofera servicii de recuperare neurologica, cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si ingrijiri paleative.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )