Libnet.ro
UNICEF

15:46

Lugera: Cel mai mare salariu oferit in 2015 a fost de 10.000 euro net pe luna unui director financiar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lugera: Cel mai mare salariu oferit in 2015 a fost de 10.000 euro net pe luna unui director financiar

Cel mai bine platit manager recrutat de Lugera in 2015 este un director financiar al carui salariul urca pana la 10. 000 de euro net, a declarat pentru WALL-STREET. RO Cristina Savuica, sefa organizatiei. continuă pe Wall-Street Ro

Doina Gradea, despre cum i-a refuzat Adrian Sarbu pe Teo si Mircea, despre cel mai mare salariu din Pro si despre motivele pentru care Teo a parasit postul

Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, continua seria dezvaluirilor din interiorul postului Pro TV, povestind intr-un text scris pe blog cum mogulul media i-a refuzat pe Teo Trandafir si Mircea Badea cand acestia i-au propus o colaborare.

Cel mai mare spital privat de recuperare din Romania s-a deschis langa Cluj. Ce dotari are si cat a fost investitia

Pe drumul care te scoate din Cluj si te duce spre judetul Salaj a fost inaugurat joi, 10 septembrie, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania. Institutia se numeste Polaris Medical, se afla in satul Suceagu din comuna Baciu, are o echipa de 150 de medici, asistenti si personal auxiliar si ofera servicii de recuperare neurologica, cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si ingrijiri paleative.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

VIDEO O structura de piatra, descoperita in apropiere de Stonhenge, ar putea reprezenta cel mai mare monument neolitic din Marea Britanie

Arheologii britanici au descoperit, in urma unor analize cu echipamente radar de penetrare in sol facute in apropiere de Stonhenge, mai multi monoliti din piatra despre care se crede ca ar fi facut parte din cel mai mare monument neolitic construit pe teritoriul Marii Britanii, scrie BBC.

TAS, cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus bazele unei divizii in Varsovia

Thales Alenia Space TAS), cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus recent bazele unei divizii cu sediul in Varsovia, ca parte a strategiei sale de crestere pe piata europeana. Producatorul a ales.

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple.

Cel mai mare fizician, fan Interstellar: cum explica fenomenul gaurilor negre

In filmul Interstellar, unul dintre cele mai apreciate dintre cele dedicate stiintei si explorarii spatiului, personajul principal calatoreste printr-o gaura neagra. Acum, Stephen Hawking sustine acel scenariu.

LUMEN, cel mai mare eveniment din Europa Centrala dedicat luminii, vine la Sibiu. Efecte vizuale: cladirile se vor misca sau vor disparea

Anul 2015 a fost proclamat Anul International al Luminii si al Tehnologiilor bazate pe lumina de catre ONU in 2013. Proiectul global, coordonat de ONU/UNESCO, a reunit pana acum participanti din mai mult de 85 de tari si peste 100 din cele mai prestigioase asociatii internationale de stiinta, nenumarate societati academice sau profesionale nationale, precum si o serie de producatori si factori de decizie.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Estul Europei

Comedy Cluj. A saptea editie a Festivalului lnternational de Film Comedy Cluj va avea loc la Cluj intre 16 si 25 octombrie 2015 si, spun organizatorii, va fi cea mai atractiva de pana acum. Festivalul se va desfasura intr-o noua formula care va imbina filmul si teatru.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3266 seconds )