Libnet.ro
UNICEF

01:05

intelesurile intoarcerii fiului risipitor, in tabloul lui Rembrandt si in Saptamana Patimilor

Adevărul Adevărul,
intelesurile intoarcerii fiului risipitor, in tabloul lui Rembrandt si in Saptamana Patimilor

Parintele Henri J. Nouwen ne impartaseste, in volumul intoarcerea fiului risipitor, calatoria spirituala pe care i-a prilejuit-o, intr-un moment de cumpana al vietii sale, intalnirea cu faimosul tablou al lui Rembrandt cu titlu omonim. Volumul, lansat de Editura Humanitas in Saptamana Patimilor, vorbeste despre intelesurile profunde ale acestei parabole ce cuprinde miezul mesajului biblic. continuă pe Adevărul

Ce nu stiai despre Saptamana Mare. Ce sa faci in MARTEA din SAPTAMANA PATIMILOR

MARTEA din SAPTAMANA MARE. In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. MARTEA MARE din SAPTAMANA PATIMILOR. Aceasta pilda ne.

Saptamana Patimilor. Ce se face in Martea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Crestinii au intrat inSaptamana Patimilor Saptamana Mare), o perioada premergatoare invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

Saptamana Patimilor. Ce se face in Lunea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Crestinii au intrat inSaptamana Patimilor Saptamana Mare), o perioada premergatoare invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

Ce e bine si ce nu e bine sa faci in Saptamana Patimilor

Este bine ca in saptamana Patimilor sa se inceapa curatenia de luni. Se scot toate lucrurile afara, se aeriseste casa pentru ca toate.

Crestinii ortodocsi intra in Saptamana Patimilor

Crestinii ortodocsi intra de luni, 10 aprilie, in Saptamana Patimilor, ultima, dar si cea mai importanta saptamana din Postul Mare. in aceasta perioada, enoriasii tin post aspru, iar cei care au posibilitatea, renunta si la untdelemn si se pot impartasi de mai multe ori, transmite IPN.

PASTE 2017. SAPTAMANA PATIMILOR. Ce se face in Joia Mare pentru a avea sanatate si noroc

Joi sau Joia Mare, in aceasta seara este randuita Denia celor 12 Evanghelii. Ne sunt amintite patru momente grele: spalarea picioarelor apostolilor de catre Hristos, Cina la.

Semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor, ultima din viata lui Iisus. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinatatii, iar Raiul este inchis

Crestinii ortodocsi intra de astazi, 10 aprilie, in Saptamana Mare, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

Saptamana Patimilor. Ce este bine sa mananci in Saptamana Mare

Ce este bine sa mananci in Saptamana Mare. Cateva variante de mic dejun de post ar putea fi: germeni de ovaz fierti cu fructe proaspete, musli cu suc proaspat de citrice sau salata de fruc.

Un preot a murit in drum spre o inmormantare, chiar in Saptamana Patimilor. Ce s-a intamplat

Tragedie in Saptamana Mare. Un preot a murit in drum spre o inmormantare. Soferul masinii in care se afla slujitorul Domnului a apasat pedala de acceleratie chiar intr-o intersectie in care trebuia sa opreasca, iar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )