Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un interlop din Deva a fost condamnat pentru sechestrarea a doua femei

Adevărul Adevărul,
Un interlop din Deva a fost condamnat pentru sechestrarea a doua femei

Florin Corcodel, un interlop din Deva cunoscut pentru infractiunile grave de violanta comise in trecut si pentru furturi savarsite in afara tarii a fost condamnat din nou de Judecatoria Deva, pentru sechestrare de persoane. continuă pe Adevărul

Un deputat PSD si-a dat demisia dupa ce a fost condamnat pentru abuz in serviciu

Marian Ghiveciu, deputat PSD, a anuntat, luni, ca si-a depus demisa dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu .

Deputatul Romeo Radulescu: PNL Valcea il propune la primaria Ramnicului pe Mircia Gutau, fost primar condamnat pentru coruptie

Deputatul independent Romeo Radulescu a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca este surprins de dublul limbaj al PNL care la nivel national se declara ca luptator anticoruptie, insa la Valcea sustine pentru a candida la primaria Ramnicului pe Mircea Gutau, 'un personaj politic dovedit corupt de instantele de judecata', scrie Agerpres.

Aleksandr Lukasenko, supranumit ultimul dictator al Europei a fost ales pentru a cincea oara presedinte al Belarusului

Aleksandr Lukasenko, supranumit ultimul dictator al Europei a fost reales duminica presedinte al Belarusului, pentru cel de-al 5-lea mandat, anunta Reuters. Lukasenko a obtinut 83,49% din voturi, un scor usor peste cel inregistrat in urma cu cinci ani, la alegerile din 2010, cand obtinuse 80% din voturi. Lukasenko a aratat, in ultima perioada, o usoara relaxare a relatiilor cu Occidentul si a pus sub semnul intrebarii, recent, daca Rusia ar trebui sa construiasca o baza aeriana militara in Belarus.

Niculae si Videanu au fost adusi pentru audieri la DIICOT

ACTUALIZARE 11:15 Videanu, la iesirea din DIICOT: Am inteles ca nu este niciun prejudiciu *ACTUALIZARE 11:10 Si Ioana Apan, fost presedinte al CA al Romgaz, a iesit din sediul DIICOT *ACTUALIZARE 11:06 Niculae a iesit din sediul DIICOT si a fost urcat in duba Politiei *ACTUALIZARE 11:00 Avocatul lui Niculae: Prejudiciul in acest dosar este 0 *ACTUALIZARE 10:10 Rezultat expertiza: prejudiciu de 62 milioane euro Potrivit unor surse, expertiza facuta in dosar indica un prejudiciu de 62 milioane euro, rezultat din relatiile comerciale incheiate de Romgaz. Initial prejudiciul era estimat la 92 milioane euro. *ACTUALIZARE 9:56 Adriean Videanu, fost ministru al economiei, si Liviu Stancu, fost director adjunct la Romgaz, au intrat in sediul DIICOT fara sa faca declaratii.

Mai multi DJ din Cluj, arestati preventiv pentru trafic de droguri

Un numar de sase persoane, intre care se numara si cativa DJ de la cluburi din Cluj-Napoca, au fost arestate preventiv pentru ca au comercializat hasis, amfetamine, ecstasy, LSD sau ciuperci halucinogene.

FOTO. TOPUL Celor mai scumpe motociclete din lume. Pret ridicol pentru un exemplar rar

Colectionarii de motociclete cheltuiesc sume uriase de bani pentru a fi sigura ca in garajul lor au doar raritati, incepand de la cele mai performante modele de ultima generatie pana la biciclete cu motor care au facut istorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )