Libnet.ro
UNICEF

10:00

Internet GRATUIT in scolile si institutiile publice din Romania. Cererea premierului Ponta, pusa in aplicare pana in 2013

Antena3 Antena3,
Internet GRATUIT in scolile si institutiile publice din Romania. Cererea premierului Ponta, pusa in aplicare pana in 2013

Primul ministru Ponta i-a cerut ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, de anul viitor, a unei retele gratuite de Internet wireless in toate scolile si institutiile publice, relateaza Mediafax.

Guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013.

Premierul Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei retele gratuite de Internet wireless in toate scolile si institutiile publice, potrivit Mediafax. Ponta a aratat, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca Romania este deja prima tara din Europa Centrala si de Est care a acordat licente 4G si poate performa in domeniul IT si .

Guvernul vrea Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

Din 2013, toate scolile si institutiile statului ar putea avea internet gratuit prin wirelless a anuntat premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de miercuri. Banii pentru acest proiect vor veni din suma ob.

Ponta promite Internet gratuit in scoli si in institutiile publice

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern ca semnalul venit dinspre ministerul Comunicatiilor cu privire la instalarea internetului gratuit in scoli si instutiile publice este pozitiv.

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, in discursul ...

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune Hatfields McCoys, pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, potrivit Mediafax. Distinctia care i-a fost inmanata lui Kevin Costner la gala Primetime Emmy 2012, in noaptea de duminica spre luni, este primul Emmy pe care actorul il castiga. A trebuit sa mergem pana in Romania sa filmam aceasta poveste americana, a spus Costner, la .

Sezonul estival, un succes. Piata turismului din Romania incheie pe plus anul 2012

Piata turismului din Romania va incheia in crestere anul 2012, intrucat sezonul pe litoral s-a incheiat cu cifre foarte bune, ceea ce aduce optimism si in ceea ce priveste sezonul de iarna, a declarat,.

Coca-Cola investeste 1 milion de euro in proiectele de CSR din Romania.

Recent, Coca-Cola a prezentat studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen dAdministration des Affaires), in colaborare cu societatea de consultanta Steward Redqueen Olanda). Studiul detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola din Romania asupra economiei locale. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ .

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, cea mai urmarita emisiune de business din Romania

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, emisiunea de business, after business si life style a Antenei 3, difuzata sambata, de la ora 13. 00, s-a clasat pe locul al doilea in topul tuturor televiziunilor din Romania,.

Mechel: Activitatea uzinelor din Romania va continua in regim normal; disponibilizatii ...

Activitatea celor cinci uzine siderurgice Mechel din Romania aflate pe lista activelor recomandate de catre Consiliul de Administratie pentru vanzare va continua in regim normal, iar angajatii disponibilizati vor primi plati compensatorii, se arata intr-un comunicat al grupului rus Mechel, citat de Mediafax. Consiliul de Administratie al Mechel al Mechel a decis vineri mai multe masuri de restructurare a grupului, avand ca scop imbunatatirea rezultatelor financiare, printre acestea figurand si .

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul Galei Internetics 2012

Gala Internetics 2012, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania, are loc pe 1 octombrie, orele 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )