Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

ADPM ADPM,
De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!. continuă pe ADPM

Unde ai voie sa fumezi marijuana si care sunt tarile in care se consuma cel mai mult?

Stiati ca in Spania consumul de marijuana, dar si al oricarui alt drog, indiferent ca vorbim de cocaina sau heroina, este permis in propriul domiciliu? Cititi in continuare care sunt tarile unde se consuma cel mai mult canabis dar si ce legislatie au.

Report de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49: Vezi care sunt numerele extrase duminica

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 31 milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere, potrivit Mediafax. Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 13,.

Simona Halep va castiga titluri de Slam in anii urmatori. Care sunt subiectele cele mai interesante propuse de Turneul Campioanelor

Luni incepe, in Singapore Sports Hub, Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida un an spectaculos in circuitul feminin. Pentru romani a fost un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si ne-a saltat in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )