Libnet.ro
UNICEF

18:01

Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Antena3 Antena3,
Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a. continuă pe Antena3

Panica la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Incident grav la un strand din Capitala

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a suspendat activitatea strandului Moghioros pana la remedier.

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a .

Politistii din Capitala, filmati cum se lupta cu lazile de rosii ale unor vanzatori ambulanti - VIDEO

Politia Locala din Capitala nu lasa niciun infractor, oricat de mic ar fi el, sa scape. Agentii au fost filmati in momentul in care se lupta din greu cu lazile de rosii ale mai multor vanzatori.

Raed Arafat, despre un incident petrecut in Vama Veche: Echipajele SMURD de pe plaja nu sunt echipaje de salvamar

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a reactionat dupa ce un barbat, instructor de inot, a povestit modul in care a salvat de la inec o tanara de pe o plaja din Vama Veche, in timp ce echipajul SMURD care se afla in zona nu a intervenit. Arafat spune ca salvarea fetei trebuia sa vina de la salvamari.

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112.

Furtuna din Capitala: 25 de copaci au fost doborati de vijelie pe carosabil si pe sase masini

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov anunta ca au intervenit, duminica seara, pentru degajarea a 25 de copaci doborati de vantul puternic pe carosabil si pe sase autoturisme, informeaza Mediafax.

Un alt caz socheaza Romania! Doi adolescenti ar fi violat alti doi minori la un strand din Ramnic

Doi adolescenti de 14 si 15 ani au fost arestati preventiv pentru 15 zile dupa ce ar fi agresat sexual alti doi minori, de 11 si 16 ani, in incinta strandului Ostroveni din Ramnic. Potrivit.

Jaf ca in filme la o casa de amanet din Capitala

Politia Capitalei a anuntat luni producerea unui jaf la o casa de amanet din sectorul 2, o angajata fiind amenintata si imobilizata de persoane necunoscute, care au sustras bani si mai multe.

Jaf la o casa de amanet din Capitala

Persoane necunoscute au jefuit o casa de amanet din Sectorul 2, luni la pranz, dupa ce au imobilizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )