Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Playtech Playtech,
Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a . continuă pe Playtech

Strandul Moghioros din Bucuresti, inchis de Directia de Sanatate Publica dupa ce 10 oameni s-au intoxicat cu clor

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a suspendat activitatea strandului Moghioros strandul Drumul Taberei - complex Magic) dupa ce a prelevat in aceasta dupa-amiaza probe de apa din bazine, anunta Ministerul Sanatatii. 10 persoane - 6 copii si 4 adulti - care au fost la strand au fost transportati la spital luni dupa ce s-au simtit rau.

Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Panica la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Politistii din Capitala, filmati cum se lupta cu lazile de rosii ale unor vanzatori ambulanti - VIDEO

Politia Locala din Capitala nu lasa niciun infractor, oricat de mic ar fi el, sa scape. Agentii au fost filmati in momentul in care se lupta din greu cu lazile de rosii ale mai multor vanzatori.

Sapte copii si doi adulti, dusi la spital de la strandul Moghioros din cartierul bucurestean Drumul Taberei

Panica la strandul Moghioros din Drumul Taberei din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate prin 112 sa intervina dupa ce sapte copii si doi adulti au acuzat stari de rau din cauza clorului din apa.

Incident grav la un strand din Capitala

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a suspendat activitatea strandului Moghioros pana la remedier.

Jaf la o casa de amanet din Capitala

Persoane necunoscute au jefuit o casa de amanet din Sectorul 2, luni la pranz, dupa ce au imobilizat.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire secreta cu Victor Ponta la un hotel din Capitala

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a intrat in sedinta Camerei Deputatilor, dupa ce s-a intors de la o intalnire cu Victor Pontacare a avut loc la un hotel din Bucuresti, in aproapierea Palatului Pa.

Jaf ca in filme la o casa de amanet din Capitala

Politia Capitalei a anuntat luni producerea unui jaf la o casa de amanet din sectorul 2, o angajata fiind amenintata si imobilizata de persoane necunoscute, care au sustras bani si mai multe.

Constanta: Unui barbat i-a fost furata masina, dupa ce a fost amenintat cu un pistol

Un barbat din judetul Constanta a fost lasat fara masina sa, vineri dimineata, dupa ce a fost amenin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )