Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Adevărul Adevărul,
Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda. continuă pe Adevărul

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Amalia Enache este insarcinata: Vreau sa fiu o mamica relaxata, care isi doreste un copil fericit, mai presus de orice

Amalia Enache, in varsta de 38 de ani, a dezvaluit pentru Pro TV ca va deveni mama pentru prima data, precizand ca traieste cea mai frumoasa experienta.

Situatie revoltatoare in comuna vranceana cu cea mai mare natalitate: peste 1.400 de copii nu au acces la educatie din lipsa de spatii scolare

Intr-o perioada in care natalitatea in Romania este in scadere, in comuna vranceana Slobozia Bradului lucrurile stau exact pe dos.

Baile care se curata singure ti-ar face zborurile mult mai placute

Cu totii stim ca expresia nicaieri nu e ca acasa se aplica si in cazul WC-ului. Bacteriile si microbii ne stau mereu pe creier cand folosim o toaleta publica, iar cele din avion sau tren nu sunt cele mai placute locuri in care sa fii blocat, chiar si daca vorbim despre cateva minute. Boeing vrea [].

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )