Libnet.ro
UNICEF

18:31

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

ADPM ADPM,
Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda. continuă pe ADPM

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda.

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Cresteri importante in sectorul minier din Europa

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au crescut vineri, investitorii fiind atenti la datele privind piata muncii din SUA.

Traficul rutier este restrictionat pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri din tara traficul este restrictionat, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Titlurile Fondul Proprietatea, cel mai bun randament din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) s-au apreciat cu 4,93%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 martie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Cel mai scump hotel din lume

Cel mai scump hotel din lume a fost construit in Macau. Iata cum arata impresionanta constructie si cum este amenajata. A costat 1,4 miliarde de dolari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )