Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai sexy mamica din Romania in 2016, desemnata la Neata cu Razvan si Dani - VIDEO

Ana Furtuna a castigat titlul de Cea mai sexy mamica din Romania 2016, marti dimineata, la Neata cu Razvan si Dani. Horia Brenciu, care a facut parte din juriu, a precizat ca motivatiile juriului au. continuă pe Antena3

Veste trista de la cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu este Ziua Internationala a Femeii. Nu vreau sa acord interviuri. Eu am probleme cu scoala, cu fetita, nu vreau nici sa vorbesc si nici nu vreau sa fiu .

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda.

Ce interventii chirurgicale isi va face in Romania cea mai tatuata femeie din Europa

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la un medic roman, la recomandarea bunei sale prietene DJ Wanda.

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Ovidiu Anton a castigat Eurovision Romania 2016

Ovidiu Anton a castigat Eurovision Romania 2016. Artistul a primit cele mai multe voturi din partea publicului si va reprezenta Romania la concursul de la Stockholm din luna mai.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Romanii au talent domina audientele, dar cate persoaneau urmarit semifinala Eurovision Romania 2016

Seara de vineri le-a adus in case romanilor un program incarcat emisiunea Romanii au talent, serialul turcesc Bahar, semifinala Eurovision Romania 2016 si un film cu Rambo , dar chiar si asa, show-ul de la Pro TV a fost lider incontestabil de audienta, tinand in fata micilor ecrane peste 3,5 milioane de telespectatori.

Piata de polistiren expandat din Romania, superioara calitativ celei din Bulgaria sau Polonia

Piata de polistiren expandat din Romania a ajuns aproape de maturitate si este superioara din punct de vedere calitativ celei din Bulgaria sau Polonia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS).

Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Cristina Topescu a redifuzat, la Dincolo de stiri, de la Antena 3, imagini filmate in 1990 si 1994, cand Regele Mihai a fost intors din drum de autoritati si alungat din Romania. De la abdicarea fortata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )