Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interventii inedite pentru pompierii din Galati: ei au salvat un pui de barza si unul de pisica

Hotnews Hotnews,
 Interventii inedite pentru pompierii din Galati: ei au salvat un pui de barza si unul de pisica

Pompierii militari galateni au avut parte, duminica, de doua misiuni de salvare a unui pui de barza si unuia de pisica, se arata intr-o informare transmisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati. continuă pe Hotnews

Un tanar a dat foc unui birou dintr-o gara din Galati, dupa care a incercat sa violeze o angajata CFR

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de politistii din Galati dupa ce, sambata dimineata, a dat foc biroului impiegatului de miscare din statia CFR Ivesti si ar fi incercat sa violeze o angajata a companiei de cai ferate.

Facilitati fiscale in valoare totala de 10 milioane lei pentru firmele din Brasov

Consiliul Local Municipal Brasov aaprobat acordarea unor facilitati fiscale pentru firmele din localitate afectate de pandemie. Printre aceste masuri se numara si reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a taxei de ocupare a domeniului public. Efortul bugetar reprezinta aproape 10 milioane lei.

Bulgaria planuieste sa ridice carantina obligatorie de 14 zile pentru turistii din majoritatea statelor UE Romania se afla printre ele

Bulgaria planuieste sa ridice carantina obligatorie de la 1 iunie pentru turistii din majoritatea statelor UE, dar nu pentru cei care vin din state cu mari epidemii de Covid-19, a spus vineri un oficial al Sanatatii, relateaza Reuters.

Primarul general Gabriela Firea, despre proiectele de testare pentru coronavirus din Capitala, in direct pe B1 TV. Ce presupune fiecare si care sunt primele rezultate (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, proiectele de testare pentru coronavirus dedicate cetatenilor din Capitala. Edilul a explicat ca ambele au inceput si a vorbit.

DEPUTATUL LIBERAL OVIDIU RAETCHI: Marcel Ciolacu sa isi ceara scuze fata de UE pentru atacurile din partea PSD din ultimii ani

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi declara ca daca actuala conducere PSD isi doreste sa se indeparteze de imaginea de partid problema de la nivelul UE, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, e obligat sa-si ceara scuze in numele partidului pentru acuzatiile nefondate la adresa UE din ultimii ani si sa afirme ca adera in mod public la valorile europene.

COVID-19: Bulgaria elimina de la 1 iunie carantina obligatorie pentru calatorii din majoritatea statelor UE

Bulgaria se numara printre statele care, incepand cu data de 1 iunie, va renunta la plasarea in carantina obligatorie timp de 14 zile a calatorilor din majoritatea statelor Uniunii Europene. Sunt execeptate.

Donald Trump a semnat ordinul care afecteaza direct Twitter, Facebook, Instagram si YouTube: Presedintele SUA va taia fondurile federale pentru companiile din social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic

Donald Trump, presedintele SUA, a semnat un ordin executiv, joi, care va taia fondurile federale pentru companiile de social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic. Liderul de la Casa Alba a lu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )