Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a dat foc unui birou dintr-o gara din Galati, dupa care a incercat sa violeze o angajata CFR

Antena3 Antena3,
Un tanar a dat foc unui birou dintr-o gara din Galati, dupa care a incercat sa violeze o angajata CFR

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de politistii din Galati dupa ce, sambata dimineata, a dat foc biroului impiegatului de miscare din statia CFR Ivesti si ar fi incercat sa violeze o angajata a companiei de cai ferate. continuă pe Antena3

Un tanar din Galati a vrut sa cucereasca impiegatul din statia CFR Ivesti si i-a dat foc la birou

Un tanar in varsta de 25 de ani din comuna Ivesti, judetul Galati, a vrut sa cucereasca impiegatul din statia CFR, o femeie de 50 de ani, si i-a dat foc la birou, apoi a incercat sa ii rupa hainele si sa o violeze.

Scena aiuritoare intr-o statie CFR. Un tanar a talharit si a incercat sa violeze impiegatul de miscare, dar pentru ca nu a reusit, a dat foc la cladire

Politistii l-au identificat rapid si l-au retinut pe un tanar de 25 de ani, suspectat de comiterea faptelor. Acesta va fo prezentat duminica in fata instantei cu propunere de arestare pentru tentativa la viol, talharie calificata si distrugere.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )