Libnet.ro
UNICEF

11:45

Interviu. Armand Gosu, despre alegerile locale din Rusia. Partidul lui Putin sufera o lovitura. Si despre protestele, inscenarile, arestarile de dinaintea alegerilor

Hotnews Hotnews,
 Interviu. Armand Gosu, despre alegerile locale din Rusia. Partidul lui Putin sufera o lovitura. Si despre protestele, inscenarile, arestarile de dinaintea alegerilor

La Moscova, prezenta scazuta, doar putin peste 20% si un rezultat extraordinar, dupa felul in care a decurs campania electorala. Din cele 45 de mandate, puterea si satelitii ei au obtinut doar 25, sigur au majoritatea, dar una mult mai putin confortabila, decat avusesera pana recent. ingrijorator pentru Kremlin a fost acest val fara precedent de proteste, care s-a transformat intr-o veritabila criza politica. Resursele de propaganda ale lui Putin, de la televiziuni, la deputatii care au creat comisii pentru a cerceta amestecul strainilor in protestele din Rusia, n-au mai dat rezultatul asteptat. Pentru prima data dupa anexarea Crimeei, spune Armand Gosu, intr-un interviu pentru Contributors. ro. continuă pe Hotnews

S-au incheiat alegerile locale din Rusia, un test pentru regimul de la Kremlin, confruntat cu tot mai multe proteste

Sectiile de vot s-au inchis duminica seara la Moscova si in majoritatea regiunilor Rusiei dupa o zi de alegeri locale. Scrutinul este considerat un test important pentru actuala putere de la Kremlin care s-a.

Alegerile locale din Rusia, un test pentru Vladimir Putin

Sectiile de vot s-au inchis duminica la Moscova si in majoritatea regiunilor Rusiei dupa o zi de alegeri care reprezinta, in principal, un test pentru Vladimir Putin si candidatii pro-Kremlin, dupa o vara de proteste reprimate brutal, scrie AFP.

Unde a disparut ursul lui Putin? Partidul Kremlinului nu are niciun candidat la alegerile locale din weekend, dar listele sunt pline de independenti

Alegatorii din Moscova se vor duce duminica la urne, dar cand vor studia buletinul de vot nu vor gasi nici macar un singur candidat sub sigla partidului lui Putin, Rusia Unita, scrie Politico. eu.

Partidul Kremlinului nu are niciun candidat la alegerile locale din Moscova, dar listele sunt pline de independenti

Alegatorii din Moscova se vor indrepta catre urne, pentru alegeri locale, duminica, dar atunci cand vor analiza buletinele de vot, nu vor gasi niciun candidat din partea partidului Rusia Unita a presedintelui Vladimir Putin, scrie Politico.

Partidul lui Putin a pierdut o treime din mandate in alegerile locale la Moscova

Rusia Unita, partidul aflat la putere in Rusia, a pierdut aproximativ o treime din mandatele pe care le detinea in Parlamentul Moscovei, in alegerile municipale si regionale de duminica, potrivit agentiei ruse de presa RIA Novosti, relateaza Reuters.

Alianta USR-PLUS propune un pact pentru declansarea alegerilor anticipate pe 6 iunie 2020, odata cu alegerile locale

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 iunie a anului viitor, Alianta cerand presedintelui Klaus Iohannis, partidelor din opozitie si parlamentarilor sa semneze un pact in acest sens si anuntand ca parlamentarii USR sunt dispusi sa renunte la mandatele lor inainte de terminarea acestora.

La Moscova, strategia opozitiei a produs ceva pagube partidului lui Putin. Rusia Unita a pierdut o treime din mandate la alegerile locale

Partidul Rusia Unita, care il sprijina pe presedintele Vladimir Putin si care se afla la putere, a pierdut un numar mare de mandate in consiliul local din Moscova, a relatat luni agentia de stiri RIA, sugerand ca strategia de vot promovata de oponenti ar fi dat rezultate.

Moldova nu recunoaste alegerile locale din Crimeea: Regiunea a fost anexata de Rusia

Ministerul de Externe de la Chisinau a comunicat luni, 9 septembrie, ca Republica Moldova nu recunoaste asa-numitele alegeri organizate in Crimeea si Sevastopol, pe motiv ca regiunea a fost anexata de Rusia.

SUA au extras un spion de top din Rusia, in 2017, de teama ca Trump sa nu il dea de gol

Intr-o misiune secreta din 2017, Statele Unite au extras cu succes unul dintre cei mai buni spioni din interiorul guvernului rus, de teama ca presedintele Trump si administratia sa sa nu cumva sa expuna sursa, au spus mai multi oficiali ai administratiei Trump pentru CNN.

Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitala in care a fost implicat Mario Iorgulescu: O astfel de masina e usor controlabila daca cel de la volan face ce trebuie

Titi Aur, expert in conducere defensiva, a vorbit la Antena 3 despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiulpresedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )