Libnet.ro
UNICEF

13:00

INTERVIU Daniel Funeriu: Toata discutia despre manuale din Romania este aberanta. Consumam inutil resurse focalizandu-ne pe calitatea manualelor in loc sa ne focalizam pe calitatea profesorilor

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Daniel Funeriu: Toata discutia despre manuale din Romania este aberanta. Consumam inutil resurse focalizandu-ne pe calitatea manualelor in loc sa ne focalizam pe calitatea profesorilor

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu, care a realizat Legea Educatiei Nationale din 2011, pe bazele strategiei lui Mircea Miclea, explica, intr-un interviu pentru Hotnews, de ce tema manualelor iata, cele mai multe nu vor ajunge la timp pentru inceperea anului scolar si vom avea manuale si la sport si dirigentie) este falsa si ca doar profesorul este cel care face diferenta in actul predarii, subliniind ca sistemul de educatie ar trebui sa se focalizeze pe pregatirea cadrelor didactice. De asemenea, vorbeste despre cruciada antiplagiat si amanarea evaluarii scolilor doctorale, formarea initiala a profesorilor, rezultatele testelor PISA, exprimandu-si, totodata, opinia despre faptul ca guvernul PSD vrea o noua Lege a Educatiei, dar si o Lege a manualului. continuă pe Hotnews

Daniel Funeriu spune ca tema manualelor scolare este una falsa. Trebuie sa ne focalizam pe calitatea profesorilor

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu sustine ca tema absentei manualelor scolare de pe bancile elevilor este una falsa si ca ar trebui sa ne preocupe calitatea profesorilor .

Presa poloneza scrie despre criza din Biserica Ortodoxa Romana

Ziarul polonez de stanga Gazeta Wyborcza a publicat un articol despre criza din Biserica Ortodoxa, trecand in revista scandalurile din ultimul an din BOR. E unul dintre rarele articole din presa europeana care se ocupa de Biserica Ortodoxa, despre care Gazeta Wyborcza scrie ca se bucura de recunoastere si o mare influenta politica.

Kovesi, despre modificarile din Justitie: Avem dreptul la puncte de vedere

Laura Codruta Kovesi a comentat intr-un interviu pentru Europa FM modificarile propuse de ministrul Justitiei, sustinand ca procurorii au dreptul sa emita puncte de vedere. Eu nu comentez ce.

Presa poloneza de stanga scrie despre scandalurile din BOR

Criza din Biserica Ortodoxa, generata de scandalurile sexuale si coruptie, a devenit subiectul unui amplu material al ziarului polonez de stanga, Gazeta Wyborcza.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )