Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa poloneza scrie despre criza din Biserica Ortodoxa Romana

Hotnews Hotnews,
 Presa poloneza scrie despre criza din Biserica Ortodoxa Romana

Ziarul polonez de stanga Gazeta Wyborcza a publicat un articol despre criza din Biserica Ortodoxa, trecand in revista scandalurile din ultimul an din BOR. E unul dintre rarele articole din presa europeana care se ocupa de Biserica Ortodoxa, despre care Gazeta Wyborcza scrie ca se bucura de recunoastere si o mare influenta politica. continuă pe Hotnews

Presa poloneza de stanga scrie despre scandalurile din BOR

Criza din Biserica Ortodoxa, generata de scandalurile sexuale si coruptie, a devenit subiectul unui amplu material al ziarului polonez de stanga, Gazeta Wyborcza.

Referendumul pentru familie, un razboi politic in care Biserica Ortodoxa nu are ce cauta

Liviu Dragnea incearca sa tirasca Biserica Ortodoxa intr-un razboi politic periculos. Seful PSD vrea sa foloseasca referendumul pentru familia traditionala ca moneda de schimb intr-o posibila negociere cu centrii de putere din stat pe care-i considera inamicii lui. Ca sa ridice valul popular pe o tema complet parazitara in acest moment, Dragnea va pune presiune pe Biserica Ortodoxa sa sustina referendumul. Dar Biserica trebuie sa urmareasca acum alta agenda: agenda improspatarii interne, fara de care risca prabusirea.

Elvetia vrea sa intervina in criza din Peninsula Coreea. Ce pozitie va adopta

Doris Leuthard, presedintele Elvetiei, a declarat, luni, ca tara sa este pregatita sa joace rolul de mediator pentru a rezolva criza din Peninsula Coreea, potrivit The Independent. Presedintele Leuthard a.

Doliu in Biserica Ortodoxa. Parintele Nicolae Necula s-a stins din viata

Parintele Nicolae Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, s-a stins din viata la 4 septembrie 2017. Preotul a absolvit Seminarul Teologic din Buzau si Facultatea de Teologie din Bucur.

Psihologul Catalin Ilie, despre criza refugiantilor: Multi romani au trecut intr-un fel sau altul exact prin ce trec ei

Din punct de vedere psihologic, refugiatii care fug de razboi si saracie sunt deja afectati, ca atare comportamentul nostru ar trebuie sa fie tolerant, face apel psihoterapeutul Catalin Ilie.

Noi detalii despre prietena din Zalau a lui Dacian Ciolos: A rupt logodna? De ce i-a lipsit inelul de pe deget la intalnirea cu fostul premier (FOTO)

Noi detalii au iesit la iveala despre tanara care a aparut in compania lui Dacian Ciolos. Andrada Morar, despre care fostul premier spune ca este doar o prietena care a fost in vizita la.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )