Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa poloneza de stanga scrie despre scandalurile din BOR

România Liberă România Liberă,
Presa poloneza de stanga scrie despre scandalurile din BOR

Criza din Biserica Ortodoxa, generata de scandalurile sexuale si coruptie, a devenit subiectul unui amplu material al ziarului polonez de stanga, Gazeta Wyborcza. continuă pe România Liberă

Presa poloneza scrie despre criza din Biserica Ortodoxa Romana

Ziarul polonez de stanga Gazeta Wyborcza a publicat un articol despre criza din Biserica Ortodoxa, trecand in revista scandalurile din ultimul an din BOR. E unul dintre rarele articole din presa europeana care se ocupa de Biserica Ortodoxa, despre care Gazeta Wyborcza scrie ca se bucura de recunoastere si o mare influenta politica.

Noi detalii despre prietena din Zalau a lui Dacian Ciolos: A rupt logodna? De ce i-a lipsit inelul de pe deget la intalnirea cu fostul premier (FOTO)

Noi detalii au iesit la iveala despre tanara care a aparut in compania lui Dacian Ciolos. Andrada Morar, despre care fostul premier spune ca este doar o prietena care a fost in vizita la.

Premierul Mihai Tudose, despre protestele din strada: N-am nicio neliniste. Este un mod democratic

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca nu are nicio neliniste fata de protestele din strada, precizand ca acestea sunt un mod democratic de manifestare, atunci cand sunt ci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )