Libnet.ro
UNICEF

05:45

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Adevărul Adevărul,
Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au. continuă pe Adevărul

Pe ce loc se afla Romania in Europa centrala si de est dupa traficul de date realizat de pe tableta si smartphone

Romania ocupa locul 13 din 18 in Europa Centrala si de Est in privinta traficului realizat de pe dispozitive mobile tablete si telefoane inteligente), care a atins 9% in iunie 2014, de la 1% in ianuarie 2011, potrivit datelor companiei poloneze de cercetare si consultanta Gemius.

Romania, locul 4 in Europa Centrala si de Est, la volumul tranzactiilor imobiliare

Romania a ajuns pe locul 4 in Europa Centrala si de Est din pcunt de vedere al volumului tranzactiilor imobiliare efectuate anul trecut in conditiile in care valoarea tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) a scazut anul trecut cu 13%, la 9,8 miliarde de euro, pe fondul injumatatirii sumelor atrase de Rusia. Statele clasate inaintea Romaniei sunt Polonia, Rusia si Cehia, potrivit CBRE.

Analisti: Monedele din Europa Centrala si de Est, inclusiv leul, se vor aprecia in 2015

Soliditatea economiilor din Europa Centrala si de Est va contribui la aprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului, in 2015, dupa scaderile inregistrate in ultimele saptamani, potrivit unui sondaj realizat de Reuters in randul analistilor, potrivit Mediafax.

Ocupam locul patru in Europa Centrala si de Est, dupa volumul tranzactiilor imobiliare atras anul trecut

Valoarea tranzactiile imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) a scazut anul trecut cu 13%, la 9,8 miliarde de euro, pe fondul injumatatirii sumelor atrase de Rusia, in timp ce tara noastra, desi a inregistrat un nivel record, a fost a patra destinatie, dupa Polonia, Rusia si Cehia, potrivit CBRE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )