Libnet.ro
UNICEF

05:15

Interviu exclusiv cu Marooni, cel mai cautat fotograf roman al momentului! Afla TOTUL despre fotograful preferat al Mellinei

Devorator Monden Devorator Monden,
Interviu exclusiv cu Marooni, cel mai cautat fotograf roman al momentului! Afla TOTUL despre fotograful preferat al Mellinei

Cunoscut in ultima perioada drept fotograful Mellinei sau fotograful vedetelor, Marooni este unul dintre cei mai talentati si solicitati fotografi. continuă pe Devorator Monden

VIDEOSTORY Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, cel mai asteptat spectacol al primaverii, revine din 15 martie la Teatrul de pe Lipscani

Cum ar fi ca 3 actori sa interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare intr-o ora si 20 de minute? Cel mai asteptat spectacol al primaverii, super-comedia Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, revine, din 15 martie, la Teatrul de pe Lipscani, sala Muse strada Lipscani nr. Este o parodie, dar in acelasi timp are un subtext, o carne sub ea care o face valabila. Nu e o chestie derizorie, un umor facil, si asta poate fi una dintre capcanele propunerii noastre. Chiar si partile de parodie au si ele un mesaj extrem de valabil si profund, spune actorul Dan Radulescu intr-un interviu acordat Hotnews. ro.

Cum a ajuns Marian Negrescu cel mai scump actor roman. Directorul Teatrului Elvira Godeanu a incasat sute de milioane de lei pentru a juca un rol

Marian Negrescu, directorul Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu, a fost trimis in judecata, la sfarsitul anului trecut, pentru conflict de interese in forma continuata. Acesta a incheiat, intre 2008 si 2013, cu teatrul pe care il conduce si in prezent 42 de contracte pentru roluri, scenografii sau regii pentru diferite piese, precum si pentru pentru punerea in scena a unor evenimente.

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate din ultimele decenii

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, a afirmat premierul Poloniei, Ewa Kopacz, conform Mediafax.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de la Razboiul Rece incoace

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

Enoiu: Nastase-Tiriac Trophy, cel mai bun din circuitul ATP 250

Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Nastase Tiriac Trophy, a prezentat, miercuri, lista oficiala a jucatorilor inscrisi in competitie in acest an. El a spus ca turneul a fost desemnat de Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) drept cel mai bun din seria ATP 250.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Cel mai periculos traseu din lume, inchis din motive de securitate, se redeschide pe 28 martie

Cel mai periculos traseu din lume, El Caminito del Rey Mica poteca a Regelui), era o provocare populara pentru aventurieri inainte de a fi inchis. inchiderea sa a fost determinata de faptul ca, intre 1999 si 2000, cinci oameni si-au pierdut viata incercand sa strabata acest drum.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )