Libnet.ro
UNICEF

08:00

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Gangsterul James Whitey Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti mafioti din SUA, a fost omorat in inchisoare

James Whitey Bulger, care a dus o viata dubla ca unul dintre cei mai cunoscuti mafioti din Boston si ca informator secret al FBI, inainte sa fie pe fuga timp de 16 ani, a fost ucis la o inchisoare federala din West Virginia, potrivit unor surse citate de Reuters.

VIDEO Flashmob de sustinere pentru unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, internat in spital in Italia. Cum i-au transmis Sanatate! sute de tineri

Sute de elevi ai Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea au vrut sa-si arate sustinerea fata de episcopul Virgil Bercea, internat intr-un spital din Italia din cauza unei pneumonii severe, organizand un flashmob in curtea scolii.

Unul dintre cei mai apreciati designeri ai lumii, vine pentru prima data in Europa de Est, la Timisoara

Stefan Sagmeister a colaborat cu clienti precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Arta Moderna New York. A castigat doua premii Grammy si, practic, fiecare premiu important de design international.

Unul dintre cei mai apreciati designeri ai lumii vine pentru prima data in Europa de Est, la Timisoara

Stefan Sagmeister a colaborat cu clienti precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Arta Moderna New York. A castigat doua premii Grammy si, practic, fiecare premiu important de design international.

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN.

VIDEO Imaginile dezastrului ecologic de pe Cerna. Digul imens din deseuri sufoca unul dintre cele mai frumoase rauri

Movile imense de peturi si gunoaie s-au format intr-unul dintre cele mai frumoase rauri care strabat Hunedoara. Localnicii si turistii nu au putut fi convinsi sa renunte la a-si lasa deseurile in Cerna sau pe malurile lui.

Aproape 100.000 de copii au cel putin unul dintre parinti plecati la munca n strainatate. Cum le afecteaza asta comportamentul si randamentul la scoala(studiu)

La sfarsitul anului 2017, un numar de 94. 896 copii din Romania aveau unul sau ambii parinti plecati in strainatate, iar 17. 425 copii sunt afectati de migratia ambilor parinti, se arata intr-un studiu experimental publicat de Institutul National de Statistica si consultat de HotNews. Cei mai multi asemenea copii sunt din zona Moldovei Suceava, Bacau, Iasi), iar efectele plecarii parintilor la munca inafara tarii tin de randamentul scolar scazut, dificultati de comunicare si relationare, absentesim scolar si tulburari emotionale.

Doi ursi au fost lovitide masinipe Valea Oltului. Unul dintre ei a murit

Doi ursi au fost loviti de autovehicule, joi, pe DN 7, in zona localitatii Boita, unul dintre dintre ei fiind accidentat mortal. Doua autoturisme care circulau spre Sibiu au lovit doi ursi care traversau part.

INCIDENT aviatic! A fost panica pe aeroport! Unul dintre piloti avea o alcoolemie uriasa

Compania Japan Airlines si-a cerut scuze dupa ce unul dintre copiloti a fost arestat dupa ce a refuzat un alcooltest inainte de efectuarea zborului Londra-Tokyo. Katsutoshi Jitsukawa a fost arestat de politia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )