Libnet.ro
UNICEF

10:00

INTERVIU Partea I. Alexandru Paleologu: Uniunea Europeana este anti-Europa insasi!

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Partea I. Alexandru Paleologu: Uniunea Europeana este anti-Europa insasi!

Cu sanatatea subrezita, dar bucuros, elegant, amuzat, sclipitor ca de obicei si radiind dezinvoltura, Maestrul Alexandru Paleologu a acceptat sa purtam prima parte a acestei discutii, in prezenta discipolului sau Aurelian Titu Dumitrescu si a fotoreporterului Constantin Ciocan, in toamna anului 2004. Fragmentul de interviu a aparut imediat, dar partial, in revista Eurolider. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana este pregatita sa deschida o ancheta anti-dumping care vizeaza retelele chinezesti de telecomunicatii

Uniunea Europeana a luat miercuri o decizie de principiu pentru deschiderea unei anchete anti-dumping si anti-subventii vizand echipamentele de telecomunicatii chinezesti, a anuntat comisarul pentru Comert, Karel De Gucht, intr-un comunicat citat de AFP.

Uniunea Europeana a intrat in recesiune: Zona euro, in continuare afectata, cu Franta, Italia si Spania in scadere consecutiva

Tarile europene nu dau deocamdata semne de revigorare economica. Uniunea Europeana a intrat in recesiune in primul timestru, cu o scadere a PIB de 0,1%, dupa un declin de 0,5% in ultimele trei luni ale anului.

Premierul Ungariei: Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere mai devreme la Uniunea Europeana

Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere la Uniunea Europeana imediat dupa prabusirea dictaturilor din Europa de Est, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, citat de MTI, potrivit Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )