Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Beligan, omagiul suprem primit inainte de a muri

Antena3 Antena3,
Radu Beligan, omagiul suprem primit inainte de a muri

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase. continuă pe Antena3

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru.

Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Ultimul interviu acordat de actorul Radu Beligan, care a decedat miercuri, a fost in urma cu trei ani, Antenei 3. Mihai Gadea a dezvaluit ca se intampla in august 2013. Atunci, m.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Radu Beligan a murit. Decizia luata cu putin timp inainte de moarte

A implinit 97 de ani si i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentatie a piesei Egoistul. in aceasta luna urma un adevarat maraton artistic - sapte s.

Confesiunile lui Radu Beligan la Vaslui: Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa-ncercam s-o facem la clasa intai

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator. Marele actor a fost prezent ultima data la Vaslui in 2012, cand a primit din partea municipalitatii vasluiene o placheta omagiala.

Ultimul interviu al lui Radu Beligan - Dezvaluiri din biblioteca marelui maestru

Radu Beligan a acordat un ultim interviu in luna februarie a acestui an. El i-a primit in casa pe cei de la Ziarul Metropolis unde a facut niste dezvaluiri din biblioteca sa. In intimitatea bibliotecii personale,.

Maestrul Radu Beligan a murit. Ce i-a adus sfarsitul

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost internat in Spitalul de Urgenta Elias vineri, la ora 13. 00, in sectia de Terapie Intensiva, in stare de.

Biografia uitata a lui Radu Beligan: Nu pot sa-l injur pe Ceausescu, el mi-a dat bani sa fac Teatrul National

In ultimii ani de viata, Radu Beligan s-a bucurat de un succes urias. O tara intreaga a fost cuprinsa de admiratie in fata unui actor care se apropia de 100 de ani si continua sa urce pe scena, transformandu-se in legenda. Aproape nimeni n-a mai avut curajul sa spuna ca lunga viata a lui Radu Beligan a mai insemnat si altceva in afara de roluri memorabile si aplauze la scena deschisa.

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Actorul Radu Beligan a murit

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias. Radu Beligan avea o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. A fost director al Teatrului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )