Libnet.ro
UNICEF

00:07

Interviuri de colectie la Adevarul LIVE:Craciunul in Romania universului rural care dispare

Adevărul Adevărul,
Interviuri de colectie la Adevarul LIVE:Craciunul in Romania universului rural care dispare

Va invitam, incepand cu ora 11, sa urmariti o discutie cu scriitorul Dinu Sararu, o marturie emotionanta despre frumusetea, forta si valoarea existentiala a universului rural romanesc a carui disparitie o deplange. continuă pe Adevărul

Ducu Bertzi aduce colindele si traditiile din Maramures la Adevarul Live, de la ora 14.00

Iarna fara colinde nu-i iarna. Iar colindele fara Ducu Bertzi nu se intampla. Cu acest gand, cantautorul este invitat la Adevarul Live, marti, 22 decembrie, de la ora 14. 00, pentru o sesiune de cantari din zona sa natala, dar si multe povesti despre Craciunul serbat in Sighetul Marmatiei.

Adevarul Live: Cum poate reactiona Romania dupa ce handbalistele au fost batjocorite de Federatia Mondiala

De la ora 12. 00, vom dezbate un caz care a provocat un val de indignare printre jucatoarele nationalei de handbal, dar si fanii primei reprezentative.

Interviu cu Bogdan Murgescu, directorul scolii doctorale a Universitatii din Bucuresti si consilier al ministrului Educatiei, la Adevarul Live de la 14:00

Bogdan Murgescu, directorul Consiliului de Studii Doctorale de la Universitatea din Bucuresti si consilier pe invatamant superior la Ministerul Educatiei, va vorbi astazi, la Adevarul Live de la 14:00, despre noul mecanism de acordare si retragere a titlurilor de doctor.

Regizorul Andrei Serban, despre muzica in viata, opera si teatru, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Regizorul Andrei Serban 72 de ani) este invitat, in premiera, in studioul Adevarul Live, unde va vorbi, de la ora 13. 00, despre importanta muzicii in viata, opera si teatru, pornind de la albumul bilingv Regia de opera, ganduri si imagini / Opera directing, thoughts and images.

INTERVIU cu ministrul Educatiei, Adrian Curaj, la Adevarul Live de la 14.00

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, va vorbi miercuri, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre noul mecanism de acordare si retragere a titlurilor de doctor, despre noile programe scolare, situatia manualelor scolare pentru clasele a III-a si a IV-a si ce are in plan Ministerul Educatiei pentru 2016.

VIDEO Misu Negritoiu, presedintele ASF, la Adevarul Live: Plafonarea scumpirii RCA nu este posibila

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat la Adevarul Live ca a ajuns la cateva compromisuri in negocierile cu transportatorii, insa plafonarea scumpirii RCA ar incalca tratatele internationale.

Despre globetrotting, voluntariat si calatorii, la Adevarul live de la 13:00, cu Razvan Pascu si Bogdan Veselovski

Astazi, la Adevarul Live de la 13:00 ii avem invitati in platou pe Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, si Bogdan Veselovshi, globetrotter, autostopist si voluntar care s-a intors recent din Africa, unde a predat timp de un an de zile intr-un sat din Malawi.

Paula Seling lanseaza albumul Povesti de iarna in direct, la Adevarul Live

Paula Seling lanseaza astazi albumul Povesti de iarna, care va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul, la un pret special de 9,99 lei. Artista va fi prezenta in studioul Adevarul Live, unde va povesti despre sarbatorile sale, dar si despre acest prim album de compozitie.

Regizorul Andrei Serban: De Craciun sa ridicam privirea spre Cer, sa devenim mai buni

Regizorul Andrei Serban a fost invitat, in premiera, in studioul Adevarul Live, unde a vorbit, despre importanta muzicii in viata, opera si teatru, pornind de la albumul bilingv Regia de opera, ganduri si imagini / Opera directing, thoughts and images.

ProConsul lanseaza Lumina de Craciun, in premiera, la Adevarul Live, de la ora 15.00

In aceasta iarna, trupa ProConsul a pregatit un colind special si un videoclip pentru piesa Lumina de Craciun, un proiect Proconsul feat Connect-R, Raluka Rucsy Blaxy Girls) - by Simplu Production impreuna cu Alexander Mayo, Edy Sanda si corul Scolii Romano-Finlandeze.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )