Libnet.ro
UNICEF

18:00

INTERZIS la Facebook si Youtube pentru angajatii Spitalului Judetean din Sibiu

B1 B1,
INTERZIS la Facebook si Youtube pentru angajatii Spitalului Judetean din Sibiu

Decizie stricta luata de managerii Spitalului Judetean Sibiu. Angajatii nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului. Astfel, calculatoarele de serviciu vor avea acces doar la. continuă pe B1

Angajatii Spitalului Judetean din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului

Angajatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului, de pe calculatoarele de serviciu, avand acces in continuare la Internet, dar doar pe site-urile care ii ajuta in activitatea medicala, a anuntat miercuri managerul spitalului, Cornel Benchea.

Facebook, interzis pentru angajatii unei primarii. Camerele video ii vaneaza pe puturosi

Primaria din Brezoaele, judetul Dambovita, a interzis accesul angajatilor la retelele de socializare. Cu ajutorul specialistului IT al institutiei, utilizarea Facebook a devenit imposibila de pe calculatoarele primariei, potrivit Stirile Pro TV. Primarul si consilierii considera ca masura a fost una benefica. Functionarii sunt mai preocupati de munca lor si nu mai pierd timpul pe [] .

Fiica managerului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, sanctionata pentru ca a filmat trei pacienti cu afectiuni psihice in timp ce participau la o scena erotica

Fiica vitrega a managerului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost sanctionata cu diminuarea salariului pe o perioada de trei luni, pentru ca a filmat cu telefonul mobil trei pacienti internati la Sectia de Psihiatrie in timp ce se sarutau si mangaiau printr-un grilaj metalic.

Cod galben de vant puternic pentru zona de munte din 27 de judete, pana luni dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite pentru zona de munte din 27 de judete, valabila pana luni dupa-amiaza, potrivit Agerpres .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )