Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angajatii Spitalului Judetean din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului

Hotnews Hotnews,
 Angajatii Spitalului Judetean din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului

Angajatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului, de pe calculatoarele de serviciu, avand acces in continuare la Internet, dar doar pe site-urile care ii ajuta in activitatea medicala, a anuntat miercuri managerul spitalului, Cornel Benchea. continuă pe Hotnews

INTERZIS la Facebook si Youtube pentru angajatii Spitalului Judetean din Sibiu

Decizie stricta luata de managerii Spitalului Judetean Sibiu. Angajatii nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului. Astfel, calculatoarele de serviciu vor avea acces doar la.

Fiica managerului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, sanctionata pentru ca a filmat trei pacienti cu afectiuni psihice in timp ce participau la o scena erotica

Fiica vitrega a managerului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost sanctionata cu diminuarea salariului pe o perioada de trei luni, pentru ca a filmat cu telefonul mobil trei pacienti internati la Sectia de Psihiatrie in timp ce se sarutau si mangaiau printr-un grilaj metalic.

Motivul pentru care medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au restrictie la YouTube si Facebook

Medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au interdictie la retelele sociale si alte site-uri care nu au profil medical, din interiorul spitalului. Masura a fost luata pe calculatoarele institutiei,.

Fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Dumitru Ciocoi-Pop, s-a stins din viata

Dumitru Ciocoi-Pop, fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, s-a stins din viata, duminica. Profesor la Facultatea de Litere a ULBS,Dumitru Ciocoi-Pop a detinut functia de rector al.

Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Cel putin cinci elevi au fost ucisi la o scoala din Brazilia, aflata in statul Sao Paulo, declara politia. Un adult a fost ucis, de asemenea, in atac Din primele informatii, doi adolescenti inarmati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )