Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se intorc ninsorile. Avertizare de la meteorologi. Care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Se intorc ninsorile. Avertizare de la meteorologi. Care sunt zonele afectate

Se intorc ninsorile. Avertizare de la meteorologi. Care sunt zonele afectate. continuă pe Antena3

Care sunt modurile in care ai putea muri pe Marte

Mai sunt doar cateva zile pana se poate aplica pentru programul de astronauti al NASA, care va rezulta intr-o calatorie pe Marte, in jurul anului 2030. Mars One si Space X spera sa trimita oameni chiar mai devreme, dar pana acolo, sa vedem care sunt riscurile la care ai fi supus, daca te-ai inscrie pentru [].

Care sunt cele trei lucruri pe care cuplurile fericite le au in comun

In timpul sesiunilor de terapie pe care psihologa Ester Perel le-a tinut de-a lungul timpului rezolvand problemele pe care majoritatea cuplurilor le intampina, au iesit la iveala trei caracteristici care stau la baza cuplurilor fericite, scrie theindependent. co. uk. Iata care sunt acestea:.

Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii.

Guvernul a modificat Statutul politistului. Care sunt noile reglementari

Guvernul a aprobat, joi, un proiect de lege pentru modificarea si completarea Statutului politistului, proiect care introduce noi reglementari referitoare la evaluarea activitatii si a conduitei politistului.

PREVIEW Mobile World Congress Barcelona - Smartphone-uri, realitate virtuala, dispozitive purtabile - Care sunt principalele noutati asteptate

Pe 22 februarie incepe la Barcelona evenimentul Mobile World Congress unde cei mai mari producatori de telefoane mobile aduc noi generatii ale celor mai scumpe modele din gama. Samsung Galaxy S7 si LG G5 sunt printre cele mai asteptate lansari, in timp ce HTC se va baza pe realitatea virtuala. Huawei, Lenovo si Xiaomi vor lansa modele care sa le duca spre noi recorduri de vanzari, in timp ce BlackBerry si Nokia vor sa demonstreze ca inca mai au suflare. Intra in articol pentru a citi despre fiecare companie.

Business Report: Formularul 088: Iadul contribuabililor, pavat cu bunele intentii ale ANAF; Reducerea TVA nu s-a vazut in preturi, la raft. Care sunt explicatiile; Pentru 2016, investitorii s-ar declara multumiti cu profit zero

Ce salariu are cel mai puternic om din lume. Medicii si directorii americani sunt cunoscuti pentru faptul ca primesc un salariu mare. Plata medie anuala. Veniturile principalelor banci de investitii vor scadea in medie cu 20% in acest an. Castigurile principalelor banci de investitii ar putea scadea in medie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )