Libnet.ro
UNICEF

05:45

A intrat in scara blocului si a auzit un zgomot bizar. Cand s-a uitat mai bine pe jos, l-a vazut gangurind. Doamne, cine sa fi facut asa ceva?

Antena3 Antena3,
 A intrat in scara blocului si a auzit un zgomot bizar. Cand s-a uitat mai bine pe jos, l-a vazut gangurind. Doamne, cine sa fi facut asa ceva?

Un barbat care locuieste in zona Garii, in municipiul Adjud, judetul Vrancea, a gasit miercuri seara, in scara blocului sau, pe jos, un copil in varsta de an si jumatate, baietel, abandonat de mama lui. continuă pe Antena3

Barbatul din Iasi a anuntat la politie ca a fost jefuit in scara blocului. Cand au vizionat camerele de supraveghere, oamenii legii au crezut ca nu vad bine. Doamne, ce le mai trece prin cap unora! (VIDEO)

Un barbat din Iasi a sunat la politie si a anuntat ca a fost jefuit in scara blocului. Dar ce a urmat intrece orice imaginatie. Mai pecis, oamenii legii au constatat ca blocul avea camere de.

Veronica trecea prin Piata Victoriei, din Bucuresti, cand a auzit un sunet bizar. Cand s-a apropiat de semafor, a inteles totul. Cine era barbatul din fata ei VIDEO

Bucurestenii care au trecut luni prin Piata Victoriei au avut parte de un spectacol auditiv mai aparte. in toata piata s-a auzit un sunet special, de cimpoi. Sursa muzicii cantate cu celebrul instrument scotian er.

Iasi: Barbat cercetat dupa ce si-a mintit sotia ca a fost talharit in scara blocului, iar femeia a sunat la 112 / VIDEO Camera de supraveghere arata insa cum a decurs talharia

Un barbat de 34 de ani, din Iasi, este cercetat de politisti, dupa ce a inscenat ca a fost talharit intr-o scara de bloc din oras, acesta punandu-si sotia sa sune la 112 pentru a reclama ca o persoana necunoscuta l-a agresat si i-a furat banii, transmite Mediafax.

Un barbat din Iasi, cercetat de politisti dupa ce a inscenat ca a fost talharit in scara blocului

Un barbat de 34 de ani e cercetat de politisti, dupa ce a inscenat ca a fost talharit intr-o scara de bloc din Iasi. Acesta si-a pus sotia sa sune la 112 pentru a spune ca un necunoscut l-a agresat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )