Libnet.ro
UNICEF

17:45

A intrat in vigoare noua lege a asociatiilor de proprietari. Care sunt principalele schimbari aduse?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A intrat in vigoare noua lege a asociatiilor de proprietari. Care sunt principalele schimbari aduse?

De vineri intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari majore in familiile de romani care locuiesc in apartamente. Printre modificarile importante se numara si o amenda intre 200 si 1. 000 de lei pentru cei care nu. continuă pe Wall-Street Ro

De vineri intra in vigoare noua lege a asociatiilor de proprietari. Ce obligatii au autoritatea locala, administratorii si chiriasii

Incepand cu data de 28 septembrie 2018, intra in vigoare Legea nr. 196/2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor.

Noua lege a asociatiilor de proprietari: ce probleme rezolva si ce hibe are

Ipoteca pe apartamentele datornicilor la intretinere, obligarea proprietarilor de a permite accesul in locuinta pentru reparatii sunt cateva dintre noutatile aduse de Legea asociatiilor de proprietari. Specialistii spun ca legea are numeroase hibe, care vor crea haos in asociatiile de bloc.

Noua lege a asociatiilor de proprietari a intrat de azi n vigoare. Care sunt principalele schimbari aduse?

De astazi intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari pentru familiile de romani care locuiesc in apartamente. Una dintre schimbari este cea potrivit careia cei care nu anunta asociatia de proprietari si administratia fiscala ca intentioneaza sa modifice suprafata utila pot primi o amenda intre 200 si 1. 000 de lei. Vezi in text varianta finala a legii si cele mai importante schimbari.

Noua Lege a Asociatiilor de proprietari a intrat n vigoare: Fondul de rulment, obligatoriu

De astazi intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari pentru proprietarii de rand. Una dintre acestea este obligativitatea platii fondului de rulment care va incuraja restantierii, asa cum sustine Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari, transmite Mediafax.

Bebelusii, trecuti la intretinere. Ce mai prevede noua Lege a Asociatiilor de Proprietari (VIDEO)

De vineri, viata la bloc se complica! A intrat in vigoare noua Lege a Asociatiilor de Proprietari cu o serie de modificari, informeaza B1 TV. Cine vrea sa faca schimbari fara autorizatie in apartamente, pe.

Schimbare majora in noua Lege a Asociatiilor de proprietari. Ce va trebui sa platim de acum obligatoriu la intretinere

De vineri intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari pentru proprietarii de rand. Una dintre acestea este obligativitatea platii fondului de rulment care va incuraja.

De vineri se aplica aceasta lege! Toti romanii care stau la bloc vor fi obligati sa...

Incepand de vineri, 28 septembrie, va intra in vigoare noua lege ce vizeaza organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Milioane de romani care stau la bloc vor avea o noua obligatie. Legea aduce.

Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Cele 12 capcane din noua lege a pensiilor

Anuntata cu surle si trambite toata vara, supusa deja dezbaterii publice si discutata cu sindicatele, noua lege a pensiilor schimba radical modul de calcul al veniturilor celor care ies din campul muncii.

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )