Libnet.ro
UNICEF

12:15

invatatorii si profesorii din Romania, loviti la buzunare: de ce vor fi platiti in functie de performanta

Playtech Playtech,
invatatorii si profesorii din Romania, loviti la buzunare: de ce vor fi platiti in functie de performanta

Ministrul Educatiei vrea sa aduca scoala romaneasca in secolul 21, incepand cu stimularea performantei in randul profesorilor prin bani mai multi. Cadrele didactice din Romania au. continuă pe Playtech

Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Deschiderea scolilor din Romania si revenirea elevilor in banci este o prioritate majora pentru noul guvern, in functie cu premierul Florin Citu. Dupa o saptamana de dezbateri,.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

O banca importanta din Romania se vinde. Cine o cumpara si ce se va intampla cu clientii

Credit Agricole Romania urmeaza sa fie achizitionata de catre Vista Bank. Achizitia va fi conditionata de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei si a Consiliului Concurentei, fiind estimata a se finaliza in primul semestru al anului. Se vinde o banca importanta din Romania Vista Bank anunta acordul cu Credit Agricole Romania pentru achizitionarea actiunilor 100%). Dupa .

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari.

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )