Libnet.ro
UNICEF

06:45

Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Playtech Playtech,
Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Deschiderea scolilor din Romania si revenirea elevilor in banci este o prioritate majora pentru noul guvern, in functie cu premierul Florin Citu. Dupa o saptamana de dezbateri,. continuă pe Playtech

Consiliul National al Elevilor solicita deschiderea scolilor acolo unde situatia epidemiologica o permite

Consiliul National al Elevilor solicita descentralizarea deciziei privind deschiderea scolilor, aratand ca se apropie examenele nationale, iar multe localitati din tara au o rata de infectare sub 3 la mia de locuitori, scrie News.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Cum arata Dana Nastase la 65 de ani. Imaginea care spune totul despre sotia lui Adrian Nastase

Fostul premier si om politic, Adrian Nastase se poate mandri cu o casnicie de 35 de ani. Alaturi de el, atat la bine, cat si la rau, i-a stat Dana Nastase. Sotia fostului premerie, recent, a implinit frumoasa varsta de 65 de ani. Apropiatii familie Nastase recunosc ca Dana arata impecabil pentru varsta pe care .

Gina Pistol, emotionata pana la lacrimi. Imaginea care spune totul despre viitorul bebelus

Noi acum inseamna 3, anuntau Gina Pistol si Smiley in urma cu trei luni, in cadrul unui vlog postat pe canalul de Youtube al cantaretului. Mare a fost mirarea tuturor, mai cu seama cu cat dorinta blondinei de a avea un copil exista de multa vreme, dar tot de atata timp nu se concretiza. Cei .

Ministerul Educatiei vrea deschiderea scolilor

Ministerul Educatiei ME) a anuntat ca doreste redeschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie.

Elevii cer deschiderea scolilor acolo unde situatia o permite

Inchiderea scolilor la gramada a creat mari nemultumiri in randul elevilor, profesorilor si parintilor. Faptul ca in localitati in care rata de infectare este foarte mica sau chiar zero, in special in mediul rural, scolile sunt in continuare inchise in ciuda problemelor legate de accesul elevilor la procesul de invatamant starneste discutii aprinse.

Ministrul Educatiei: O decizie privind deschiderea scolilor va fi luata la finalul lunii ianuarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, ca o decizie privind deschiderea unitatilor de invatamant va fi luata la finalul lunii ianuarie, urmand sa se tina cont de evolutia epidemiologica, de evolutia campaniei de vaccinare, dar si de ce au decis alte state aflate in situatia Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )