Libnet.ro
UNICEF

23:00

Investigatie interna la Amazon. Mai multe cazuri de scurgere si vnzare de informatii ale utilizatorilor

Hotnews Hotnews,
 Investigatie interna la Amazon. Mai multe cazuri de scurgere si vnzare de informatii ale utilizatorilor

Amazon investigheaza mai multi angajati suspectati ca ar fi vandut datele confidentiale ale utilizatorilor unor companii. Compania a confirmat ieri informatia care a aparut in Wall Street Journal, transmite publicatiaLe Monde. continuă pe Hotnews

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters.

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Maramures,.

14 lucruri pe care nu le-ai stiut despre vot. Cum au fost alesi unii presedinti cu mult mai multe voturi decat cetateni

Cine-ar fi crezut ca in unele tari presedintii au reusit sa ajunga in fruntea tarii sau sa se mentina acolo cu mai multe voturi decat persoane cu drept de vot sau ca in unele tari poti sa primesti amenda daca nu te prezinti la urne.

Terorism comercial: Capsuni cu ace in ele, vandute la supermarket. Mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Situatie halucinanta in Australia! Mai multi clienti au gasit in capsunile pe care le-au cumparat de la un supermarket ace de cusut. Nu este clar cum au ajuns acestea in fructe, insa producatorii au promis 70.

Iulian Fota: E o practica in administratia locala si centrala de la noi de a ignora informarile SRI. De mai multe ori au fost pur si simplu neglijate

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate, Iulian Fota, a comentat joi seara pe tema informarilor emise de SRI, inca din 2016, privind pesta porcina, declarand ca in administratia locala si centrala exista o practica de a ignora aceste informari. Fota a mai precizat ca, inca de pe vremea cand era consilier, informatiile venite de la SRI erau pur si simplu neglijate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )