Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters. continuă pe Hotnews

Trei persoane au fost ucise n Plaza Garibaldi din Mexic de atacatori costumati n mariachi

Oameni inarmati cu pistoale si pusti au omorat trei persoane si au ranit alte sapte vineri intr-o piata turistica din Ciudat de Mexico, a spus politia, care a adaugat ca urmareste trei barbati imbracati ca mariachi si care au fugit pe motociclete, relateaza Reuters.

14 lucruri pe care nu le-ai stiut despre vot. Cum au fost alesi unii presedinti cu mult mai multe voturi decat cetateni

Cine-ar fi crezut ca in unele tari presedintii au reusit sa ajunga in fruntea tarii sau sa se mentina acolo cu mai multe voturi decat persoane cu drept de vot sau ca in unele tari poti sa primesti amenda daca nu te prezinti la urne.

Hellvig, dupa audierile din Comisia SRI: Am convingerea ca am fost coerent si ca am explicat totul. Va va spune mai multe Claudiu Manda

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a spus joi, la finalul audierilor din Comisia de Control al SRI, ca are convingerea ca a fost coerent si ca a raspuns la toate intrebarile care i-au fost puse. Acesta a refuzat sa ofere mai multe declaratii, precizand ca va explica mai multe presedintele Comisiei, Claudiu Manda.

Iulian Fota: E o practica in administratia locala si centrala de la noi de a ignora informarile SRI. De mai multe ori au fost pur si simplu neglijate

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate, Iulian Fota, a comentat joi seara pe tema informarilor emise de SRI, inca din 2016, privind pesta porcina, declarand ca in administratia locala si centrala exista o practica de a ignora aceste informari. Fota a mai precizat ca, inca de pe vremea cand era consilier, informatiile venite de la SRI erau pur si simplu neglijate.

Descoperire socanta intr-un restaurant din Constanta. Mai multe produse au fost gasite expirate si pline de gandaci

O terasa din Mamaia si un restaurant din Constanta, ambele avand acelasi administrator, au fost inchise temporar de inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC).

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Maramures,.

Claudiu Manda: SRI spune ca a transmis mai multe note MAI si Jandarmeriei legate mitingul din 10 august, inclusiv ca exista pericolul ca protestul sa escaladeze

Directorului SRI, Eduard Hellvig, a transmis Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI ca Serviciul Roman de Informatii a transmis mai multe note Ministerului de Interne si Jandarmeriei si inainte si dupa evenimentele din 10 august, inclusiv informatii ca exista pericolul ca protestul pasnic sa escaladeze, a declarat presedintele comisiei parlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda.

Claudiu Manda: SRI spune ca a transmis mai multe note MAI si Jandarmeriei legate de mitingul diasporei, inclusiv ca exista pericolul ca protestul sa escaladeze

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a informat Comisia parlamentara de control al activitatii SRI ca Serviciul Roman de Informatii a transmis mai multe note Ministerului de Interne si Jandarmeriei si inainte si dupa evenimentele din 10 august, inclusiv informatii ca exista pericolul ca protestul pasnic sa escaladeze, a declarat presedintele comisiei parlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda.

Fenomene extreme la malul Marii Negre! Un vartej a luat pe sus mai multe sezlonguri - VIDEO

Fenomene meteo extreme au avut loc, joi dimineata, pe plaja de la Venus. Din cauza presiunii atmosferice ridicate s-a format un vartej care a luat pe sus mai multe sezlonguri si umbrele. Din fericire, nimeni nu a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )