Libnet.ro
UNICEF

23:15

Investigatie The Observer: Mii de femei, cele mai multe romance, care lucreaza pe plantatiile de fructe si legume din Sicilia, sunt violate, batute si amenintate (VIDEO)

B1 B1,
Investigatie The Observer: Mii de femei, cele mai multe romance, care lucreaza pe plantatiile de fructe si legume din Sicilia, sunt violate, batute si amenintate (VIDEO)

O investigatie socanta realizata de jurnalistii italieni scoate la iveala realitatea crunta cu care se confrunta aproape 7. 500 de femei care lucreaza pe plantatiile de fructe si legume din regiunea Ragusa,. continuă pe B1

The Observer: Mii de femei din Romania, victimele sclaviei moderne. Ele sunt abuzate si exploatate in ferme si sere din Sicilia

Aproximativ 7. 500 de femei sunt victimele sclaviei moderne in fermele si serele din Sicilia, potrivit unui reportaj realizat de The Observer. Dintre acestea, majoritatea provin din Romania si traiesc in conditii mizere, fiind obligate sa munceasca cate 12 ore pe zi, fara sa fie platite. Totodata, ele sunt victime ale agresiunilor sexuale si ale violurilor, mai noteaza sursa citata.

The Observer: Batai, violuri si exploatare intr-o serie de cazuri de sclavie moderna inregistrate in sudul Italiei. Mii de femei, majoritatea romance, victime ale proprietarilor fermelor si serelor siciliene

Pana la 7. 500 de femei, majoritatea romance, traiesc in conditii de sclavie in ferme din sudul Italiei, estimeaza politia italiana, potrivit unui reportaj realizat saptamanalul de The Observer. O organizatie italiana pentru drepturile imigrantilor, Proxyma Association, estimeaza ca mai mult de jumatate dintre romancele care lucreaza in serele din aceasta regiune, sunt obligate sa intretina relatii sexuale cu angajatorii lor si aproape toate lucreaza in conditii de munca fortata si exploatare severa.

Consultant imobiliar, despre impactul protestelor asupra pietei romanesti: Investitorii pun mai multe intrebari

Investitorii imobiliari activi pe piata locala sunt precauti in prezent, avand in vedere recentele schimbari politice de la nivel mondial, la care s-au adaugat si protestele din Romania, si pun mai multe intrebari decat de obicei despre situatia de la nivel local, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei de consultanta imobiliara JLL Romania, Silviana Petre Badea.

Referendumul lui Erdogan a dus la escaladarea conflictele diplomatice dintre Turcia si mai multe state europene VIDEO

Mai multe orase europene mari cu puternica minoritate turca au interzis mitingurile electorale pe care autoritatile de la Ankara ar fi vrut sa le organizeze in sprijinul unui DA pentru schimbarile constitutionale care vor fi decise daca trece referendumul din 16 aprilie.

Trei tineri de 18 ani, arestati dupa ce au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din Vaslui

Trei tineri de 18 ani au fost arestati preventiv pentru talharie calificata si tentativa de talharie dupa ce, cu fetele acoperite, au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din municipiul Vaslui.

Guvernul de la Varsovia avertizeaza: Polonia nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Guvernul de la Varsovia avertizeaza ca Polonia nu va fi de acord cu o Uniunea Europeana cu mai multe viteze, unul dintre scenariile vehiculate in urltima perioda cu provire la viitorul blocului comunitar,.

Dezastru ecologic: Mai multe substante toxice au ajuns in lacul Ciric din Iasi(VIDEO)

Dezastru ecologic la Iasi. Mai multe substante toxice au ajuns in lacul Ciric. Pericolul este cu atat mai mare cu cat poluarea ar putea afecta si alte judete din estul tarii, informeaza B1 TV. n.

Guvernul de la Varsovia a avertizat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Polonia a reiterat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze sau mai multe trepte de integrare. in plus, premierul Beata Szydlo l-a acuzat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, ca ar incerca sa santajeze Polonia.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: Europa cu mai multe viteze nu va fi noua Cortina de Fier

Europa cu mai multe viteze nu vizeaza crearea unei noi Cortine de Fier, a afirmat, vineri, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European.

Am explicat liderilor UE ca o Europa cu mai multe viteze ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca le-a explicat liderilor celor 27 de state membre ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea, in extremis, sa duca la o scindare a UE.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )