Libnet.ro
UNICEF

20:30

Investitia Tesla care ar putea face din Europa o forta in industria masinilor electrice

Playtech Playtech,
Investitia Tesla care ar putea face din Europa o forta in industria masinilor electrice

Tesla, compania lui Elon Musk, e cunoscuta drept unul dintre cei mai importanti producatori auto de masini electrice, gratie modelelor Tesla. Si se pregateste acum sa-si aduca tehnologia. continuă pe Playtech

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk.

Italia ar putea acorda concesii ArcelorMittal pentru a prelua cea mai mare otelarie din Europa

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat luni ca autoritatile de la Roma ar putea lua in considerare reintroducerea garantiilor de imunitate juridica pentru ArcelorMittal, numai daca producatorul de otel isi reinnoieste angajamentele privind achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, transmite Reuters.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrica Tesla din Europa

Elon Musk, directorul general al Tesla, a anuntat ca producatorul american de vehicule electrice va construi pana in 2021 prima sa fabrica europeana la Berlin, precum si un centru de inginerie si design.

Elon Musk a ales Germania pentru a construi prima fabrica Tesla din Europa

Elon Musk, directorul general al Tesla, a anuntat ca producatorul american de vehicule electrice va construi pana in 2021 prima sa fabrica europeana la Berlin, precum si un centru de inginerie si design, transmite Reuters.

Italia ar putea acorda concesii ArcelorMittal pentru a prelua cea mai mare otelarie din Europa

Guvernul de la Roma ar putea lua in considerare reintroducerea garantiilor de imunitate juridica pentru ArcelorMittal daca producatorul de otel isi reinnoieste angajamentele privind achizitionarea celei mai ma.

Radu Tudor: Candidatul care ar putea face marea surpriza

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogul sau, ca rezultatele exit-poll-ului realizat in jurul pranzului, arata o posibila surpriza in primul tur al.

Europa Libera: Alegerile care scot Romania din Balcani. Si alte cateva explicatii

Klaus Iohannis cu 37% din voturi si Viorica Dancila cu 23% si-au atins fiecare obiectivul de etapa: presedintele intra in turul al doilea cu un adversar confortabil, dupa ce Dan Barna a obtinut cu 8% mai putin decat scorul Aliantei USR-PLUS de la europarlamentare 22,36%), in vreme ce presedinta PSD ajunge in finala, cu emotii, pe fondul nemultumirilor din partid, dupa ce formatiunea a pierdut guvernarea in plina campanie electorala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )