Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Bucurestiul, orasul cu cele mai mari probleme in trafic: care sunt sectoarele cu cele mai multe gropi din Capitala?

Peste 40. 000 de romani au semnalat nu mai putin de 15. 000 de alerte in ultimele luni in trafic, fie ca era vorba despre gropi, gunoaie, masini abandonate, blocaje rutiere sau chiar parcari abuzive.

Aglomeratie pe sosele, la revenirea din minivacanta de Paste. Unde sunt cele mai mari probleme in trafic

Minivacanta de Paste si de 1 Mai s-a incheiat, asa ca toata lumea se indreapta acum spre casa, ceea ce inseamna aglomeratie pe sosele .

Credit imobiliar fara niciun fel de avans. Decizia soc, luata de o banca britanica

Barclays, una dintre cele mai mari banci britanice, a devenit prima institutie financiara care a lansat dupa criza un credit ipotecar de 100% din valoarea locuintei fara niciun fel de avans, scrie ZF. ro,.

Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

OrasulLeicesterdinRegatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, aflat la aproape 160 de kilometri de capitala Londra, a reusit sa se ridice peste metropola. Si nu din punctul de vedere al.

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa, iti dai se.

Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Absolventii Universitatilor din Marea Britanie au datoriile cele mai mari la finalul studiilor, in comparatie cu absolventii universitatilor din alte tari vorbitoare de engleza, arata un raport al organizatiei de caritate educationala Sutton Trust, potrivit publicatiei The Guardian. Absolventii Universitatilor din Canada au datoriile cele mai mici.

Ministerul de Interne: Sarbatorile de Pasti din 2016, cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani

Sarbatorile de Pasti din 2016 au fost cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani. Numarul accidentelor rutiere, al incidentelor inregistrate in noaptea de Inviere si al interventiilor ambulantelor si ale echipajelor SMURD a fost in scadere fata de alti ani, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, comisarul Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al MAI.

Sarbatorile pascale, cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, luni, intr-o declaratie de presa, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

MAI: Sarbatorile pascale cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )