Libnet.ro
UNICEF

23:30

Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Adevărul Adevărul,
Investitiile in productivitatea angajatilor au creat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio

Un integrator de solutii pentru spatiile de birouri a avut o crestere de 60% fata de 2016 dupa partenerierea cu celebrul brand Herman Miller, care produce Aeron, cel mai vandut scaun de birou din lume. Clientii care au generat afaceri de 4 milioane de euro pentru Workspace Studio provin in proportie de 80% din industria IT, care investeste constant in angajatii sai. continuă pe Adevărul

Deficitul de cont curent s-a adancit la 967 milioane euro

Investitiile directe ale nerezidentilor au insumat 1,37 miliarde euro Deficitul de cont curent s-a adancit la 967 milioane euro, in primul trimestru al anului in curs, de la 770 milioane euro in perioada ianuarie-martie 2017, potrivit datelor publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fondatorul firmei romnesti Total Soft investeste 1,5 milioane Euro ntr-un startup de inteligenta artificiala. Printre investitori, Anca Vlad (proprietar Catena) si Radu Enache (hotelurile Continental)

Omul de afaceri Liviu Dragan, fondator al firmei romanesti de IT Total Soft a anuntat o investitie de 1,5 milioane euro intr-un startup de inteligenta artificiala. O prima runda de finantare pentru lansarea platformei Druid a fost obtinuta de la investitori privati, precum: Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas Catena), Radu Enache, proprietarul lunatului de hoteluri Continental si Eugen Banciu, fondatorul Farmexpert. Cum va functiona acest startup, care isi propune sa creeze asistenti virtuali pentru angajatii din companii.

Avem deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare

Romania a inregistrat, anul trecut, un deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare, in crestere cu 53% fata de anul 2016, cand a raportat 557,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), informeaza Agerpres.

Premii cu valoarea totala de 600.000 euro pentru concepte de afaceri care rezolva probleme globale

Programul european Copernicus Masters pune la bataie premii cu valoarea totala de 600. 000 de euro pentru aplicatii si concepte de afaceri care sa rezolve probleme sociale si comerciale care afecteaza intregul glob.

Premiera in Romania: tranzactie in valoare de 2 milioane de euro pentru un teren, realizata in moneda virtuala OneCoin

Premiera in Romania! Un teren din judetul Prahova, de 2 milioane de euro, a fost cumparat cu moneda virtuala OneCoin. Terenul pe care urmeaza sa fie realizat un cartier de locuinte are 7. 000 mp si este.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Peste 9 milioane de euro pentru refacerea Institutului Inimii din Iasi, distrus de flacari in urma cu o luna

La mai bine de o luna de la incendiul puternic care a inchis Institutul de Boli Cardiovasculare, Guvernul a alocat sumele necesare pentru refacerea cladirii.

Romania, un deficit de 967 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie, martie 2017, mai ales ca urmare a dezechilibrarii balantei comerciale, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate astazi.

Preturi Ford Fiesta Active in Romania: start de la 15.650 de euro pentru rivalul lui Dacia Sandero Stepway

Ford Fiesta Active, versiunea cu garda la sol mai mare a noii generatii Fiesta, este disponibila pe piata din Romania pentru preturi care incep de la 15. 650 de euro pentru varianta cu motor pe benzina de 85 de cai putere.

Fonduri pentru mici firme romnesti: 2 milioane euro, premii totale n acceleratorul de afaceri european RobotUnion 2018

Firmele mici si mijlocii din Romania care activeaza in domenii de tehnologie inalta se pot inscrie in selectia pentru acceleratorul de afaceri RobotUnion, in care sunt puse la bataie fonduri totale de 2 milioane de euro in cash si servicii pentru afaceri, destinate companiilor inregistrate in Uniunea Europeana. IMM-urile au un termen strict de inscriere online in acceleratorul european.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )