Libnet.ro
UNICEF

19:00

Investitori: Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

România Liberă România Liberă,
Investitori: Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, arata un sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Bloomberg: economia mondiala, la cel mai scazut nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor.

Economia mondiala, la cel mai redus nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai coborat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente inregistreaza rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, conform unui sondaj trimestrial realizat de Bloomberg printre investitori.

Industria cartii din Romania este in impas. Cel mai scazut nivel de dupa 1990

Cu o saptamana inainte de inceputul celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus Carte de invatatura, Federatia Editorilor din Romania da publicitatii concluziile Conferintei Nationale a editorilor si difuzorilor de carte, conform carora industria cartii din Romania a ajuns la cel mai jos nivel de dupa 1990.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel dupa 2010

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut joi sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, relateaza Bloomberg. Cauza este refuzul OPECde a reduce.

Lira sterlina s-a depreciat la cel mai redus nivel fata de dolarul american din ultimele 14 luni

Lira sterlina s-a depreciat, joi, la cel mai redus nivel fata de dolarul american din ultimele 14 luni, investitorii anticipand ca Banca Angliei va intarzia sa creasca dobanda de politica monetara dupa ce a.

Grecia: Rata somajului a scazut la 25,9%, cel mai redus nivel din august 2012

Piata muncii din Grecia arata semne de redresare, dupa ce Oficiul Central de Statistica ELSTAT) a anuntat, joi, ca rata somajului a scazut in august la 25,9%, comparativ cu 26,1% in iulie 2014 si 27,8% in.

Pretul petrolului, sub 80 de dolari pe baril. Cel mai redus nivel din 2010

Cotatia contractelor pentru petrolului Brent cu livrare in decembrie, care expira joi, a coborat cu 1,67 dolari, la 78,71 dolari pe baril. in cazul petrolului Brent cu livrare in ianuarie pretul a scazut cu 1,37 dolari, la 79,75 dolari pe baril.

Grecia: Somajul a scazut la 25,9%

Rata somajului din Grecia a scazut in august la 25,9%, comparativ cu 26,1% in iulie si 27,8% in august 2013, actualul nivel fiind cel mai scazut din august 2012 pana acum, scrie Reuters, citand Autoritatea Statistica Elena ELSTAT).

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut, joi, sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, din cauza semnelor ca OPEC nu vrea sa reduca productia pentru a restrange oferta in exces, transmite Bloomberg.

Ziua Recordurilor, sarbatorita in intreaga lume. Cel mai inalt om de pe Pamant s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

600 de mii de oameni au luat parte la incercari de doborare a recordurilor in intreaga lume, de ziua mondiala a recordurilor. in cadrul evenimentului global, cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )