Libnet.ro
UNICEF

20:45

Industria cartii din Romania este in impas. Cel mai scazut nivel de dupa 1990

Adevărul Adevărul,
Industria cartii din Romania este in impas. Cel mai scazut nivel de dupa 1990

Cu o saptamana inainte de inceputul celei de-a XXI-a editii a Targului International Gaudeamus Carte de invatatura, Federatia Editorilor din Romania da publicitatii concluziile Conferintei Nationale a editorilor si difuzorilor de carte, conform carora industria cartii din Romania a ajuns la cel mai jos nivel de dupa 1990. continuă pe Adevărul

Federatia Editorilor din Romania: Industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990

In ultimii cinci ani, au disparut doua treimi din edituri si numarul angajatilor din industria cartii s-a redus cu aproape 50%, in Romania. Aceasta este una dintre concluziile Conferintei nationale a editorilor si difuzorilor de carte din Romania, care s-a desfasurat in perioada 7-8 noiembrie la Sinaia, anunta intr-un comunicat remis HotNews. ro de Federatia Editorilor din Romania. Potrivit editorilor, industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990 si la noi se cumpara o carte pe an pentru fiecare locuitor, in timp ce in tarile vestice media este de 7 ori mai mare.

Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor.

Black Friday 2014: eMAG anunta cel mai mare eveniment de shopping si ce inseamna in Romania

Black Friday 2014 debuteaza pe 21 noiembrie in Romania, data fixata de eMAG. Cel mai mare magazin online si-a anuntat azi planurile, iar imaginea cumparatorului roman e cel putin interesanta. Black Friday 2014 se va derula ca anul trecut: eMAG si-a fixat data de 21 noiembrie, iar unii jucatori din retail vor participa atunci. Altii, si o parte din primii, se pregatesc si pentru 28 noiembrie. De ce a ales eMAG data de 21 noiembrie pentru Black Friday 2014?Iulian Stanciu, [].

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de [].

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel dupa 2010

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut joi sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, relateaza Bloomberg. Cauza este refuzul OPECde a reduce.

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu.

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )