Libnet.ro
UNICEF

00:07

Invitat la TVR, depistat cu noul coronavirus. Acesta a participat la filmarea emisiunii... Vreau sa fiu sanatos

B1 B1,
Invitat la TVR, depistat cu noul coronavirus. Acesta a participat la filmarea emisiunii... Vreau sa fiu sanatos

Invitatul unei emisiuni difuzate la TVR a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la scurt timp dupa ce a inregistrat in platourile televiziunii, informeaza Pagina de Media. Este vorba despre o ruda a medicului de. continuă pe B1

Invitat TVR, depistat cu coronavirus. Barbatul participa la emisiunea Vreau sa fiu sanatos

Un invitat TVR a fost depistat cu coronavirus la scurt timp dupa ce a inregistrat in platourile televiziunii publice. Ironia sortii este ca barbatul participa chiar la emisiunea Vreau sa fiu sanatos.

Pagina de Media: Invitat TVR, depistat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat

Un invitat intr-o emisiune de la Televiziunea Publica a fost depistat cu coronavirus la scurt timp dupa ce a intregistrat in platourile TVR, anunta Pagina de Media.

Un consilier al lui Bolsonaro, diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat in weekend la o intalnire cu Trump

Seful secretariatului special de comunicare sociala Secom) al presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, Fabio Wajngarten, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, dupa ce a efectuat doua teste, a anuntat joi biroul de comunicare al presedintiei braziliene, relateaza Reuters si CNN.

Noul coronavirus nu e o sentinta la moarte. Medic: E o boala respiratorie ca gripa, extrem de contagioasa, insa nicidecum fatala

In Romania s-au confirmat pana in prezent 48 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 1. 556 de persoane sunt in carantina institutionalizata si 13. 646 in izolare la domiciliu. Chiar si asa, populatia nu trebuie sa se teama si sa inteleaga ca infectia cu Coronavirus nu este o sentinta la moarte, ci o boala extrem de contagioasa.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

O femeie de 49 de ani din judetul Bihor a fost confirmata pozitiv, vineri, cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Americanii spun ca noul coronavirus poate rezista si trei zile pe obiecte

Noul coronavirus poate sa traiasca in aer timp de cateva ore, iar pe anumite suprafete poate rezista chiar si doua sau trei zile, arata testele facute de guvernul SUA si alti oameni de stiinta americani.

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

CORONAVIRUS |Australia: Ministrul de Interne a fost testat POZITIV (FOTO)

Peter Dutton, ministrul de Interne al Australiei, a fost infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut vineri pe pagina sa de Twitter. in aceasta dimineata m-am trezit cu febra si dureri in gat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )