Libnet.ro
UNICEF

11:15

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

B1 B1,
Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei. continuă pe B1

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac ar fi infectat cu coronavirus, potrivit Antena 3. Conform aceleiasi surse, si sotia sa ar putea fi infectata cu COVID-19.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Senatorul PNL Vergil Chitac, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca ar fi infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, despre care s-a scris ca ar fi suspect de coronavirus, dupa ce a calatorit intr-o delegatie cu doua persoane infectate, sustine ca sufera de o simpla raceala si nu are simptome de infectie cu COVID 19.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, spune ca a fost informat de Senat 3 zile mai tarziu de la anuntul NATO Liberalul nu explica insa de ce a fost transportat la spital fara izoleta si masca de protectie

UPDATE: Senatorul Vergil Chitac insistaca a aflat tarziu despreanuntul NATO privind infectarea delegatiei de la Bruxelles cu Covid-19. Internat la Spitalul de Boli Infectioase din.

Senatorul PNL Vergil Chitac, candidat la Primaria Constanta, suspect de coronavirus

Un senator roman este suspect de coronavirus dupa ce a fost intr-o delegatie cu doua persoane infectate.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, si-a imbolnavit toata familia. Liderii PNL si membrii Guvernului, posibil contaminati

Senatorul PNL Vergil Chitac a fost diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat la o Reuniune NATO la Bruxelles, in perioada 17-19 februarie. El este pacientul cu numarul 65 si si-a imbolnavit toata.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a fost la o petrecere cu 400 de persoane, de Ziua femeii

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a participat de Ziua femeii la o petrecere la care au fost prezente 400 de femei.

Ludovic Orban se autoizoleaza la Vila Lac 1. Vergil Chitac, depistat cu coronavirus UPDATES

Prim-ministrul Ludovic Orban se autoizoleaza la Vila Lac 1, impreuna cu intreg guvernul. Este vizat .

Basescu, despre premierul izolat Orban: Eu l-as interna fara sa-l mai caut daca e bolnav. Sper ca Iohannis sa renunte la acest circar

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Ludovic Orban, care a anuntat se va izola la Vila Lac, dupa ce a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu Coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )