Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un consilier al lui Bolsonaro, diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat in weekend la o intalnire cu Trump

Adevărul Adevărul,
Un consilier al lui Bolsonaro, diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat in weekend la o intalnire cu Trump

Seful secretariatului special de comunicare sociala Secom) al presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, Fabio Wajngarten, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, dupa ce a efectuat doua teste, a anuntat joi biroul de comunicare al presedintiei braziliene, relateaza Reuters si CNN. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Surse: Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus dupa ce au calatorit cu un microbuz au fost identificate

EXCLUSIV Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani din Galati confirmat cu noul coronavirus, dupa ce au calatorit alaturi de acesta cu un microbuz cu plecare din Bucuresti au.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Numarul noilor cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut in Coreea de Sud si China, primul caz in Turcia

Autoritatile de la Seul au anuntat miercuri, pentru prima data in ultimele cinci zile, o crestere a numarului noilor cazuri de infectare cu coronavirus, dupa ce bilantul in scadere din ultimele zile crease sperante pentru o eventuala iesire din criza, potrivit AFP.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Americanii spun ca noul coronavirus poate rezista si trei zile pe obiecte

Noul coronavirus poate sa traiasca in aer timp de cateva ore, iar pe anumite suprafete poate rezista chiar si doua sau trei zile, arata testele facute de guvernul SUA si alti oameni de stiinta americani.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

intrebari frecvente despre noul coronavirus COVID-19 si copii. Cum raspund specialistii

Specialistii de la Centrele de Control si Preventie a Bolilor din SUA au raspuns unor intrebari frecvente referitoare la COVID-19, noul coronavirus depistat in luna decembrie in China.

Seful armatei italiene, infectat cu noul coronavirus

Seful Statului Major al armatei italiene, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Izolat la domiciliu, generalul da asigurari ca se simte bine.

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra. Am asteptat 12 ore salvarea!

Romanul care a venit recent din Londra a facut o marturie pe pagina lui de socializare, dand detalii despre cum a decurs toata procedura de internare a acestuia. Barbatul a fost unul dintre cei confirmati ieri in presa. Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra Bogdan Aron, este barbatul in varsta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )