Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ioahnnis a promulgat legea care pedepseste hartuirea stradala

Hotnews Hotnews,
 Ioahnnis a promulgat legea care pedepseste hartuirea stradala

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati, lege care prevede sanctionarea cu amenda pentru hartuire, hartuire sexuala si hartuire psihologica, atat in privat, cat si in spatiul public. continuă pe Hotnews

Comisia de Prognoza se va ocupa oficial de investitiile derulate in parteneriat public - privat. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea care da atributii Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) in ceea ce priveste proiectele strategice de investitii derulate in parteneriat public - privat.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Hartuirea stradala si PSIHOLOGICA, sanctionate cu amenda de pana la 10.000 lei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei.

Cartile de identitate se vor schimba. Presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru promulgarea Legii privind emiterea cartilor de identitate speciale membrilor misiunilor diplomatice, oficiilor consulare si reprezentantelor.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

Legea care sterge incompatibilitatile si conflictele de interese dupa 3 ani, trimisa de Iohannis la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in cazul modificarii legii ANI potrivit careia faptele savarsite de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice ce determina existenta conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate se prescriu in termen de 3 ani de la data savarsirii lor.

Franta: Legea care interzice telefoanele mobile n scoli si licee a fost aprobata de Parlament

Parlamentul francez a adoptat luni o lege care interzice telefoanele mobile in scoli si licee, o promisiune de campanie a presedintelui Emmanuel Macron denuntata drept cosmetica de catre opozitie, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )