Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la. continuă pe B1

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Oprisan: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita. Dragnea o teroriza

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru funct.

Ioan Mircea Pascu, scos de pe liste de Liviu Dragnea, facut comisar european de Viorica Dancila (VIDEO)

Fostul europarlamentar, Ioan Mircea Pascu, a fost desemnat in sedinta CExN al PSD comisar european interimar din partea Romaniei in locul Corinei Cretu, fost comisar european pe Dezvoltare Regionala aleasa.

Oprisan, despre Dancila: E o femeie cinstita si desteapta. Era terorizata de Liviu Dragnea

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca ar fi sustinut-o pe Viorica Dancila la sefia PSD si daca nu ar fi fost premier, pentru ca este o femeie desteapta, determinata si cinstita, dar care a fost terorizata de Liviu Dragnea.

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar .

Digi 24: Revolta in PSD. Viorica Dancila, acuzata ca vine cu deciziile in plic

E revolta din ce in ce mai mare in PSD, atat in randul celor care cred in lupta cu statul paralel dusa ani de zile de Liviu Dragnea, dar si in randul celor care vor reforma si figuri noi la varful partidului. Oricum ar fi, Viorica Dancila i-a ostilizat pe multi dintre social-democrati. Deocamdata revolta e mocnita si neexprimata oficial, caci multi asteapta Congresul ca sa-si plateasca politele.

Scandal urias in PSD. Surse: Viorica Dancila ameninta ca isi da demisia din functia de premier

Se incinge lupta in PSD cu doar doua zile inainte de Congres, cand se va stabili foarte clar cine e urmasul lui Liviu Dragnea la sefia partidului. Un mesaj trimis azi de unul dintre candidati la o.

Marian Oprisan: Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de vineri ca nu s-a luat decizia finala in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, contrazicandu-l pe ministrul Economiei, Nicolae Badalau. Domnul Mugur Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR, a mai spus Oprisan.

Marian Oprisan: Mugur Isarescu sa spuna ce stie sa faca pentru Romania ca guvernator al BNR

Presedintele organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, ca Mugur Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat ce vrea sa faca in fruntea BNR pentru Romania, adaugand ca social-democratii nu.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila: Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei

Premierul Viorica Dancila sustine ca Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanta de Urgenta legata de functionarea justitiei si ca orice modificare privind functionarea sistemului judiciar trebuie sa treaca printr-o dezbatere transparenta, cu consultarea celor din sistem si a organismelor internationale. De asemenea, ea a sustinut ca Guvernul va respecta recomandarile organismelor internationale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )