Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ioan Niculae si Bunea Stancu, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Ioan Niculae si Bunea Stancu, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, in fata instantei va ajunge si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, acuzat de trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Ioan Niculae si fostul sef al CJ Braila, Bunea Stancu, trimisi in judecata in dosarul INTERAGRO. Ce acuzatii le mai aduc procurorii DNA

Procurorii DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata in cazul lui Ioan Nicolae, aflat in executarea unei pedepse privative de libertate, administrator al S. si SC INTERVITT SRL, pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, s-a dispus trimiterea in judecata si a fostului presedinte al CJ Braila, pentru trafic de influenta .

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Ioan Niculae, patron Interagro, si Gheorghe Bunea Stancu, fost sef al CJ Braila, trimisi in judecata in dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala si trafic de influenta

Procurorii DNA au anuntat trimiterea in judecata a lui Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, si Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean Braila, intr-un dosar de.

Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat deja intr-un dosar penal si aflat in inchisoare, are tot mai mari probleme. Milionarul a fost trimis in judecata intr-un nou dosar in care.

Primarul de la Baia Mare, Catalin Chereches, audiat de DNA pentru un meci din Cupa Romaniei

Primarul de la Baia mare, Catalin Chereches a fost saltat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA) in urma unui flagrant. in prezent, anchetatorii se afla inca in interiorul Primariei.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, a ajuns, astazi, la DNA, unde a fost chemata de procurori pentru a ii prelungi masura controlului judiciar in dosarul in care a depus garantii de 5 milioane de lei, pentru a acoperi cautiunea, transmit surse din media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )