Libnet.ro
UNICEF

19:30

Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Antena3 Antena3,
Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat deja intr-un dosar penal si aflat in inchisoare, are tot mai mari probleme. Milionarul a fost trimis in judecata intr-un nou dosar in care. continuă pe Antena3

Mircea Govor, vicepresedintele CJ Satu Mare, trimis in judecata pentru santaj in forma agravanta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Govor, a fost trimis in judecata pentru santaj in forma agravanta, informeaza B1 TV. Procurorii DNA il acuza ca s-a folosit de.

Ioan Niculae si Bunea Stancu, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, in fata instantei va ajunge si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, acuzat de trafic de influenta.

Ioan Niculae, patron Interagro, si Gheorghe Bunea Stancu, fost sef al CJ Braila, trimisi in judecata in dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala si trafic de influenta

Procurorii DNA au anuntat trimiterea in judecata a lui Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, si Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean Braila, intr-un dosar de.

Mai multe corturi ale candidatilor din Targoviste, vandalizate

Mai multe corturi ale unor candidati, amplasate in Targoviste, au fost distruse in ultimele zile. Candidatii pagubiti au anuntat ca vor depune plangeri la Politie pentru cele intamplate.

Sodexo va emite cu 25% mai multe tichete Cadou Pass pana la sfarsitul lunii aprilie

Sodexo Romania, companie care activeaza pe piata tichetelor de masa, va emite cu 25% mai multe tichete Cadou Pass in intervalul ianuarie - aprilie, in urma schimbarilor aduse de noul Cod Fiscal la impozitarea acestui beneficiu, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Care este comuna cu mai multe parcuri pe cap de locuitor decat Bucurestiul

O comuna din Ilfov are mai multe parcuri pe cap de locuitor decat are Capitala. Comuna Peris are putin peste 7. 500 de locuitori si cinci parcuri de dimensiuni uriase, scrie libertatea. ro. Asta.

De Pasti, vor circula mai multe troleibuze si microbuze

Mai multe troleibuze, dar si microbuze vor circula pe strazile Capitalei in timpul sarbatorilor pascale, au comunicat responsabilii din domeniu la sedinta operativa de la Primaria Chisinau luni, 25 aprilie, transmite IPN.

Bucuresti: Trafic restrictionat, in weekend, in mai multe zone

Traficul este restrictionat, in weekend, in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a organizarii mai multor evenimente, precum: o expozitie auto-moto, un eveniment sportiv, o procesiune religioasa cu ocazia Floriilor, un tur ciclist si retragerea cu torte a militarilor organizata de Ziua Fortelor Terestre.

Omul de afaceri Ioan Niculae si fostul sef al CJ Braila, Bunea Stancu, trimisi in judecata in dosarul INTERAGRO. Ce acuzatii le mai aduc procurorii DNA

Procurorii DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata in cazul lui Ioan Nicolae, aflat in executarea unei pedepse privative de libertate, administrator al S. si SC INTERVITT SRL, pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, s-a dispus trimiterea in judecata si a fostului presedinte al CJ Braila, pentru trafic de influenta .

Jihadistul care a reusit sa le infurie pe adeptele ISIS. Le-a trimis mai multe fotografii si a ajuns de rasul lumii

Un simpatizant al gruparii Statul Islamic s-a facut de ras pe Internet dupa ce a trimis pe Twitter o fotografie in care isi arata organele genitale. Jazwari Saraqib, care locuieste in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )