Libnet.ro
UNICEF

21:30

Omul de afaceri Ioan Niculae si fostul sef al CJ Braila, Bunea Stancu, trimisi in judecata in dosarul INTERAGRO. Ce acuzatii le mai aduc procurorii DNA

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Ioan Niculae si fostul sef al CJ Braila, Bunea Stancu, trimisi in judecata in dosarul INTERAGRO. Ce acuzatii le mai aduc procurorii DNA

Procurorii DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata in cazul lui Ioan Nicolae, aflat in executarea unei pedepse privative de libertate, administrator al S. si SC INTERVITT SRL, pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, s-a dispus trimiterea in judecata si a fostului presedinte al CJ Braila, pentru trafic de influenta . continuă pe România Liberă

Ioan Niculae si Bunea Stancu, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, in fata instantei va ajunge si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, acuzat de trafic de influenta.

Ioan Niculae, patron Interagro, si Gheorghe Bunea Stancu, fost sef al CJ Braila, trimisi in judecata in dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala si trafic de influenta

Procurorii DNA au anuntat trimiterea in judecata a lui Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, si Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean Braila, intr-un dosar de.

Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat deja intr-un dosar penal si aflat in inchisoare, are tot mai mari probleme. Milionarul a fost trimis in judecata intr-un nou dosar in care.

Planurile letonilor care au cumparat producatorul de inghetata Alpin 57Lux de la omul de afaceri Ioan Istrate

Food Union, producatorul leton de lactate, care a cumparat la inceputul acestei luni compania Alpin 57Lux, fondata de omul de afaceri Ioan Istrate si specializata in productia de inghetata, intentioneaza sa majoreze vanzarile in comertul modern si sa.

Dragu vs Diaconu, batalia pe cifre. Fostul sef al ANAF executa executia bugetara

Executia bugetului general consolidat pe primele trei luni ale anului 2016 s-a incheiat cu un excedent de 3 miliarde de lei, respectiv 0,4% din PIB, fata de 4,9 miliarde de lei, respectiv 0,7% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2015, spun oficialii Finantelor intr-un comunicat de presa. Acestia mai arata ca veniturile 55,6 miliarde de lei, reprezentand 7,3% din PIB) au fost cu 1,1% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent. Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu spune insa ca cifrele sunt cosmetizate in asa fel incat sa ascunda dezastrul.

Basescu: Nu puteam candida din pozitia de suspect. Ce dezvaluiri promite fostul sef de stat

Liderul Partidului Miscarea Populara, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat, sambata,la Bistrita, ca nu a vrut sa candideze pentru functia de primar al Capitalei, avand calitatea de suspect intr-un dosar in care este acuzat de spalare de bani. Totodata, Traian Basescu a anuntat ca va face publica povestea din acest dosar in zilele urmatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )