Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis AMENINTAT cu SUSPENDAREA! Daca refuza REVOCAREA lui Kovesi vom asista la

B1 B1,
Iohannis AMENINTAT cu SUSPENDAREA! Daca refuza REVOCAREA lui Kovesi vom asista la

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, ar declansa un conflict de natura constitutionala. Daca. continuă pe B1

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea Codrutei Kovesi

Revocarea Codrutei Kovesi este ireversibila, iar pentru a deveni realitate mai trebuie parcursa doar etapa avizului Sectiei de procuror a CSM, care este unul consultativ, fara nicio valoare, scrie.

Klaus Iohannis: NU exista motive temeinice pentru REVOCAREA lui KOVESI. Nu mi-a placut prestatia lui Tudorel Toader (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o prima reactie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele a criticat prestatia publica a ministrului Tudorel Toader din momentul.

IOHANNIS, anunt de ULTIM MOMENT despre REVOCAREA lui KOVESI: Voi uza de toate prerogativele pentru

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi seara o noua reactie fata de raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a scris pe Facebook ca va uza de toate prerogativele constitutionale in.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Serban Nicolae, intr-o cearta la Antena 3 cu avocata Ingrid Mocanu, condamnata in dosarul ANRP: Nu se ajunge la suspendarea presedintelui Iohannis. Pe actuala lege, nu este obligat sa o revoce pe Kovesi

In niciun caz nu se va ajunge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta refuza revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi propusa de ministrul Justitiei, a declarat senatorul PSD Serban Nicolae la Antena 3, motiv pentru care a fost certat de avocata Ingrid Mocanu, aflata in platou. Aceasta a ridicat vocea la Nicolae, care intervenise la telefon, si a insistat ca presedintele trebuie sa fie suspendat daca accepta abuzurile comise de sefa DNA.

Norica Nicolai despre revocarea lui Kovesi: Daca presedintele ar refuza cererea de revocare, fie si motivat, am asista la un conflict de natura constitutionala

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri la Radio Romania Actualitati ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, Lauta Codruta Kovesi, ar declansa un conflict de natura constitutionala.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Ce face presedintele Klaus Iohannis vineri, la o zi dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pe agenda dezbaterilor reuniunii se vor.

Discurs integral. Toader cere revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. Comportamentul excesiv de autoritar si declaratiile care au afectat iremediabil imaginea Romaniei, printre argumentele invocate (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. intr-o conferinta in care jurnalistii au incercat cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )