Libnet.ro
UNICEF

05:45

IOHANNIS, anunt de ULTIM MOMENT despre REVOCAREA lui KOVESI: Voi uza de toate prerogativele pentru

B1 B1,
IOHANNIS, anunt de ULTIM MOMENT despre REVOCAREA lui KOVESI: Voi uza de toate prerogativele pentru

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi seara o noua reactie fata de raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a scris pe Facebook ca va uza de toate prerogativele constitutionale in. continuă pe B1

RECORD NEGATIV al Guvernarii PSD-ALDE: Informatii de ULTIM MOMENT despre PRABUSIREA investitiilor publice

Romania a inregistrat in anul 2017 un record negativ in ceea ce priveste ponderea investitiilor statului in Produsul Intern Brut PIB). Potrivit unei analize realizate de Camera de comert americana in Romania.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

ANAF, anunt de ULTIM MOMENT cu privire la formularul unic. Speram sa fie...

Precizari de ultima ora de la Fisc cu privire la reducerea birocratiei. Vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Daniel Tudor, a declarat marti ca persoanele fizice vor avea un singu.

PRIMA REACTIE A PROCURORULUI GENERAL: Revocarea lui Kovesi...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in acest context, Augustin Lazar, procurorul general al.

Liderii coalitiei, intalnire de ULTIM MOMENT inaintea anuntului lui Tudorel Toader

Anuntul pe care il va face ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, agita spiritile in coalitia de guvernare. Cu doar cateva ore inaintea marelui anuntul,.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Reactia presei internationale dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca vrea revocarea lui Kovesi

Principalele agentii de presa internationale au scris despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. The Associated Press: Ministru roman solicita concedierea.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )