Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Anunt de ultima ora .

Anunt de ULTIMA ORA despre FONDUL SUVERAN: Sper ca propunerea sa fie acceptata de Comisia Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca s-a discutat in guvern despre infiintarea Fondului Suveran si ca spera ca in urmatoarele saptamani sa se contureze un punct de vedere.

Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a vorbit, vineri,despre salariile din cadrul institutiei pe care o conduce. Aproximativ 8000 de politisti vor ramane fara unele sporuri. Toata lumea a asteptat.

Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca saptamana viitoare va prezenta noul mecanism dupa care va functiona formularul in care.

ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Armata va fi OBLIGATORIE in Romania?! ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu! Ce se pregateste

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Ministrul Justitiei a hotarat ora la care va prezenta raportul despre DNA in Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis la ce ora va prezenta raportul despre DNA in Parlament. Anuntul mult-asteptat va fi facut joi, 22 februarie, la ora 18, in camerele reunite ale Parlamentului,.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei; este un om de buna credinta, un profesionist

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om de buna credinta si un profesionist.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )